Türkiye (Son Dakika) 30 liraya fuhuş kuyruğu

30 liraya fuhuş kuyruğu

Paylaş
30 liraya fuhuş kuyruğu

Şanlıurfa'da Yol ortasında kamyon ve otomobillerin önüne geçerek el kol aracılığıyla fuhuş pazarlığı yapan kadınların, 30 ile 100 lira arasında değişen ücretle araç içerisinde ve yol kenarında ilişkiye girdikleri öne sürüldü

Şanlıurfa'da, otoban kenarında fuhuş yapmak amacıyla kamyon ve otomobil sürücülerinin önüne geçip durdurmaya çalışan kadınlar trafiği tehlikeye düşürüyor.

Haberin Devamı

Şanlıurfa - Gaziantep otobanı 20’inci kilometresinde yol kenarında fuhuş yapmak amacıyla köprü altında bekleyen kadınlar, otobanı fuhuş meskenine çevirdi.

Yol ortasında kamyon ve otomobillerin önüne geçerek el kol aracılığıyla fuhuş pazarlığı yapan kadınların, 30 ile 100 lira arasında değişen ücretle araç içerisinde ve yol kenarında ilişkiye girdikleri öne sürüldü.

Fuhuş yapan kadınları görüp araçlarını yavaşlatıp veya duran sürücüler zaman zaman otobanda uzun kuyruklar oluşturuyor. Sık sık otoban güzergahında devriye gezen trafik polisleri ve jandarma ekipleri, fuhuş için duran araç sürücülerine Kabahatlar Kanunu kapsamında 169 TL para cezası kesiyor. Fuhuş yapan bazı kadınlar ise polis tarafından gözaltına alınarak cezai işlem uygulanıyor.

Haberin Devamı

DHA