Gündem 30 TL için öldürmüş

30 TL için öldürmüş

Paylaş
30 TL için öldürmüş

Çatalca'da aracına müşteri olarak binen 17 yaşındaki İ.Ö tarafından bıçaklanarak öldürülen 52 yaşındaki İrfan Yazıcı'nın 30 TL'sinin gasp edildiği ortaya çıktı

Beylikdüzü Beykent Taksi Durağı’nda çalışan İrfan Yazıcı, dün aracına müşteri olarak binen madde bağımlısı 17 yaşındaki İ.Ö tarafından Çatalca’da bıçaklanarak öldürüldü.

İrfan Yazıcı’nın cesedi olayın ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Aynı durakta görev yapan meslektaşları evli 2 çocuk babası İrfan Yazıcı’nın 15 gün önce işe başladığını söyledi.

Bir taksici arkadaşı, “Daha önce kıraathane işletiyordu. Kriz nedeniyle burayı kapattıktan sonra Ege tarafına giderek tişört satmış. Ailesini Cumartesi günü tatile göndermiş. 17 yaşındaki çocuk müşteri olarak binmiş. 30 TL için öldürülmüş. Yazık bir insanın canı bu kadar ucuz mu?” dedi.

SABAHA KADAR EĞLENMİŞ

Çatalca’da annesi para vermeyince, bindiği ticari taksinin sürücüsü 52 yaşındaki İrfan Yazıcı’yı öldürüp, cebindeki para ve aracını gasp eden 17 yaşındaki İ.Ö, babasını ziyarete geldiği Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi’nde kaza yapınca yakayı ele vermişti.

Mecidiyeköy’de bir çiçekçi dükkanında çalışan İ.Ö., polisteki sorgusunda suçunu itiraf etti. İ.Ö., ifadesinde şunları söyledi: “Aksaray’dan ticari bir taksiye binerek, Küçükçekmece’ye geldim.

"YARALI KAÇARKEN, PEŞİNDEN GİTTİM"

Burada, bir başka taksiye binerek, Çatalca’ya gideceğimi söyledim. Çatalca’da, annemin evine giderek kendisinden para istedim. Para yok deyince, evdeki ekmek bıçağını alarak taksiye geri bindim ve daha sonra taksiciyi bıçakladım.

Yaralı bir şekilde kaçmaya başlayınca peşine düştüm. Adamı öldürdükten sonra boş bir araziye attım. Taksinin tavanındaki levhası ile taksimetresini sökerek, Çerkezköy’e geldim.

Amcamın oğlunu da yanıma alıp Çorlu’ya gittim. Burada cinayeti unutmak için sabaha kadar içki içip eğlendik. Sabah tekrar Çerkezköy’e geldim. Annemden ayrı yaşayan babamın yanına gitmek istedim. Ancak, arabayı yanaştırırken, kaza yaptım. Panikleyip kaçtım.”

Taner YENER/İSTANBUL (DHA)

2