Gündem 31 Aralık'ta saat 13.00'ten sonra bilet almayın

31 Aralık'ta saat 13.00'ten sonra bilet almayın

Paylaş
31 Aralık'ta saat 13.00'ten sonra bilet almayın

31 Aralık'ta saat 13.00'ten sonra bilet almayın

Milli Piyango Konak Şube Müdürü Reşat Sivri, Milli Piyango Yılbaşı çekilişinin 31 Aralık 2009 Perşembe günü saat 13.00'te başlayacağını açıkladı. Sivri, satıcıları uyardıklarını ancak halkın da mağdur olmamak için piyangolarını bu saatten sonra almamaları istedi.

Milli Piyango Genel Müdürlüğü, tüm şubelerine 25 Aralık'ta gönderdiği yazıyla yılbaşı çekilişinin 31 Aralık Perşembe günü saat 13.00'te başlayacağını bildirdi.

ŞANSLI BİLETİ 'KAPABİLİRLER'

Konak Şube Müdürü Reşat Sivri, bayileri bu konuda bilgilendirdiklerini belirtti. Reşat Sivri,“Çekilişin başladığı andan itibaren satışı uygun değildir. Çünkü, çekilen numaralarla ilgili bilgi edinen kötü niyetli kişiler, ikramiye çıkan bu biletleri ayırıp, satış yapabilir. Bu nedenle vatandaşları da saat 13.00'dan sonra bilet almamalarını konusunda uyarıyorum. Büyük ikramiye ve amortiler gece geç saatlerde çekilecek. Ancak, ara ikramiyeler için böyle bir risk var” dedi.

Valilik ve Büyükşehir Belediyesi'ne başvuran bir Milli Piyango satıcısı da polis ve zabıtanın saat 13.00'dan itiaren bilet satışını engellemesini istedi.