Faik Gürses 32 yaşında ama!!!
HABERİ PAYLAŞ

32 yaşında ama!!!

Beşiktaş’ın Guti pazarlığı çok çetin geçmiş. Ama İspanyol futbolcunun sözleşmesinde öyle bir madde var ki, seneye 33 yaşına girmesine rağmen diyelim ki teklif geldi, o zaman o madde işleyecek. Yani 5.4 milyon euro verecek olan Guti’yi alabilecek. Yıllar sonra satarken bir kar durumu söz konusu. Ne diyelim bu pazarlıkta emeği geçenlere teşekkür ederiz.

BU RECEP BAŞKA RECEP!

Soyadı Ünalan. Bisiklette Avrupa 23 yaş altı yol yarışında, iki saniye farkla ikinci oldu. Yıllar sonra bu kategoride ilk defa kürsüye çıktık ve puan aldık. Recep Contador olamadı ama, rahmetli Rıfat Çalışkan’a bir kez rahmet okuttu. Helal sana bay pedal. Tabi Federasyon Başkanı Emin Müftüoğlu ile Gençlik Spor Genel Müdürü Yunus Akgül’ün bu spora olan yatırımı şimdi meyve veriyor. Asıl önemlisi bu.

Haberin Devamı

ASIL MÜDÜR BUDUR

PTT Genel Müdürü Osman Turhal, Tenis Federasyonu’nda yönetici. Şimdi sıkı durun Turhal yurt dışında başarılı sonuçlar alan Marsel İlhah, Çağla Büyükçay ve İpek Şenoğlu’nu 5 bin TL ile ödüllendirdi. Bravo müdür. Bu davranış biçimin inşallah diğer bürokratlara örnek olur.

SADECE BİZDE OLMUYOR

Almanya ne zaman bir yerde oynasa, Türkiye onları tutar. Panzerler üçüncü olunca, gönüllerin şampiyonu olarak tarihe geçti. Ne de olsa onlar da yarı Türk oluyorlar işte. Bayan Merkel şimdi şu serbest dolaşım konusunu bir kez daha düşünseniz. Zira her tarafınızı sarmış

HAKEMLERİMİZ

Kendi aralarında ikiye ayrılır, TV’de konuşanlar, sahada yorulanlar. Stadyumdakilere benle birlikte herkes sallarken gelin şu sezon açılımında bir de başarı dileklerimizi iletelim özellikle Avrupa arenasında boy gösterecek, Fırat Aydınus, Cüneyt Çakır, Bülent Yıldırım, Kadriye Gökçek ve Dilan Deniz Gökçek’e.

TEKVANDO VE GÜREŞÇİLERİMİZ

Dünya Şampiyonası’nda göğsümüzü kabartan sonuçlar alan pehlivanlar ile tekmeleri ile rakiplerini darmadağın eden Uzak Doğu sporlarının vazgeçilmez ustaları, ellerinize ayaklarınıza sağlık.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder