Ekonomi 3D artık oturma odasında

3D artık oturma odasında

Paylaş
3D artık oturma odasında

Sony Bravia TV serisi Full HD 3D teknolojisini evlere kadar getiriyor

Sony Eurasia A.Ş. Genel Müdürü Mohsen Noohi, Sony’nin yeni ev eğlence serisinin getirdiği konsept ve Bravia TV’lerin tanıtıldığı basın toplantısında yaptığı konuşmada, dünyadaki finansal krizin Türkiye de dahil olmak üzere bir çok ülkeyi etkilediğini belirterek, özellikle Japon şirketlerinin, yenin 1 sene içerisinde yüzde 28 değer kazanmasından dolayı bu dönemde daha çok zorlandığını söyledi.

Finansal krizin Sony’nin satışlarını da etkilediğini ancak maliyetleri azalttıklarını ifade eden Noohi, 28 dolara inen hisse fiyatlarının şimdilerde 37-38 dolara kadar çıktığını bildirdi.

Geçen yıl Türkiye’de olumlu adımlar atıldığını, ÖTV teşviklerinin satışları artırdığını ifade eden Noohi, yine de sektörün genelinde düşüşler olduğunu bildirdi.

"TÜRK AİLELERİN OTURMA ODASI DEĞİŞECEK"

Türk ailelerin oturma odasını değiştireceklerini söyledi. Noohi, bu yıl içerisinde piyasaya çıkacak olan Bravia TV 2010 serisine ilişkin şunları söyledi:

"Şimdiye kadarki TV izleme şeklini değiştirerek, tüketicileri, inanılmaz bir 3D yolculuğuna, online bir eğlence dünyasına, sinematik bir ekranın güzelliğinin keyfini çıkarmaya davet ediyoruz.

Full HD 3D gibi şaşırtıcı yeni teknolojileri, yenilikçi Monolithic Design konseptimizle yaratılan etkileyici tasarım ve online içerik dünyasına kolay erişimle birleştiriyoruz. Yeni Bravia TV serisi, yenilikçi bir Monolithic Design cazibesine sahip.

6 DERECELİK AÇI İLE EĞİLEBİLİYOR

Tüketicinin, televizyonunu, yaşam alanına en mükemmel şekilde uyarlamasına yardımcı olmak için eşsiz bir minimalist ve fonksiyonel bir tasarım kullanıyor.

Televizyon ister açık ister kapalı olsun zarif tasarımı ile odanın en mükemmel dekoratif öğelerinden biri oluyor. Televizyonun 6 derecelik bir açı ile eğilmesine olanak tanıyan bu konsept, TV ve hoparlörlerin, alçak modern mobilyalar üzerine konularak, son derece ideal bir izleme ortamı yaratılmasını sağlıyor.

Gerçek bir heykel gibi. Rakiplerimizin çoğunda 3D aygıtları var ama hiçbiri bütün bileşenlere sahip değil. Biz sunduğumuz bu konsepte ’lensten göze deneyim’ diyoruz."

Haberin Devamı