Yaşam 4 – 10 Haziran 2018 haftalık burç yorumları

4 – 10 Haziran 2018 haftalık burç yorumları

Paylaş
4 – 10 Haziran 2018 haftalık burç yorumları

4 – 10 Haziran haftasında hangi burç neler yaşayacak? Önümüzdeki günlerde ne gibi olaylarla karşılaşacağız? Astroloji konusunda büyük merak duyan okurlarımız için 4 Haziran haftası burç yorumlarını sizin için Astrolog Anıl Can yazdı. İşte gün gün her burcun detaylı anlatımıyla haftalık burç yorumları...

Venus Plüton ters açısı!

Haberin Devamı

Bu haftanın en sert konularından biri Venüs ve Plüton'un zorlu açıları olacağa benziyor. Özellikle aşk, ilişkiler ve sosyal çevreyi ilgilendiren konularla ilgili tartışmalar, gereğinden fazla tepkiler, yanlış anlaşılmalar, kıskançlık, kavga ve tartışmaya meyilli davranışlar ön plana çıkıyor.

Bu süreçte partnere kırgın veya kızgın olsanız dahi anlayışla hareket etmek gerekiyor.Alttan almak, olayın sizinle alakası olmadığını anlamanız gerekiyor.Bu hafta idareci davranışlarla rahat edeceğinizi söyleyebilirim.

Son zamanlarda erkekler dahil aşırı derecede nazlı, trip atan tavırlar takınmakta. Bu böyle oldu böyle olur o zaman iddiaları ve bu drama kraliçelikleri partnerler ve arkadaşlarınızla ilişkilerinizi bozabilir.

Haberin Devamı

Bu huyları törpüleme zamanı geldi!

4 Haziran Pazartesi

Koç: Bugün sevgili koçlar pek çok anlamda süreçlerin hızla ilerlediğini gözlemleyebilirsiniz ilişki bakımından pek şanslı değilsiniz bugün ama bu sizi asla yıldırmasın ne zaman ne olacağını bilemeyebiliriz.

Boğa: Bugün sevgili boğalar duygularınız çok karmaşık bir dönemden geçiyor partneriniz ile şimdiden geleceğe yönelik plan yapmak çokta sağlıklı olmayacak sizin için partneriniz ile daha iyi iletişim kurmak ve olayları akışına bırakmak sizin için en iyisi olabilir.

İkizler: Bugün sevgili ikizler maddi kazancınızda bir süre boyunca ciddi sorunlar meydana gelebilir kendinizi garantiye almanın bir yolunu bulmalı ve daha planlı davranmalısınız yoksa maddi açıdan zor dönemler sizi bekliyor olabilir.

Yengeç: Bugün sevgili yengeçler evliyseniz evlilik hayatınızda olumlu ve büyük gelişmeler değişimler yaşanabilir. Bugün partnerinizle daha fazla vakit geçirmeye çalışın ve bu gelişmeleri sizde gözlemleyebileceksiniz.

Aslan: Bugün sevgili aslan yalnız olmanız hep yalnız kalacağınız anlamına gelmez bugün dışarı çıkın ve yalnız başınıza da eğlenmeye çalışın.

Başak: Bugün sevgili başaklar iş ve hayatınızla ile ilgili küçük sorunlar son bulacak bugün artık mutlu olmayı planlayabilir ve üzerinizde ki stresi atabilirsiniz.

Terazi: Bugün sevgili teraziler evliyseniz evlilik hayatınızda büyük problemler ve çatışmalar yaşanabilir bugün mutluluğunuz için olabildiğince olayları alttan almaya çalışın derim ben.

Haberin Devamı

Akrep: bugün sevgili akrepler maddi anlamda zorlayıcı bir dönemi geride bırakıyorsunuz beklenen miras veya toplu para elinize geçebilir.

Yay: Bugün sevgili yaylar iştahsızlık yaşıyor ve bitkinlik hissediyor olabilirsiniz bol bol vitamin ile beslenmeye gayret edin bugün.

Oğlak: Bugün sevgili oğlaklar aile bireylerinizi daha fazla vakit ayırmanızı tavsiye ederim bugün.

Kova: Bugün sevgili kovalar hayatınızda ki pozitif gelişmeleri fazla dillendirmenizi tavsiye etmem üzerinizde fazla göz var baş ağrılarına dikkat

Balık: Bugün sevgili balıklar küçük çaplı mutfak kazalarına dikkat sakarlığınız üstünüzde bugün benden söylemesi.


5 HAZİRAN SALI

Koç: Bugün sevgili koçlar ilişkiniz hakkında olan sorunlar sizi üzmesin çünkü yeni bir aya başlamamızla pürüzlerden arınacak ve yenilenecek olabilirsiniz

Boğa: Bugün sevgili boğalar pozitifliğiniz yine üstünüzde ancak partnerinize karşı biraz kara

Haberin Devamı