Magazin '4-5 yıldır kağıt üzerinde evliyim'

'4-5 yıldır kağıt üzerinde evliyim'

Paylaş
'4-5 yıldır kağıt üzerinde evliyim'

'Tek eşli değilim, karım da biliyor' açıklamasıyla dikkat çeken ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu kafalarda soru işaretleri yaratmıştı

Vatan'a konuşan Toroğlu açıklamasını şu sözlerle aydınlattı:- Eşimden 4-5 senedir ayrı yaşıyorum, ama kağıt üzerinde ayrılmadık. Evliyim. Tek başına yaşayan bir adamın belli bir hayatı olur tabii.

Haberin Devamı

Bunda ne anormallik var anlamıyorum. Eşimle aramın bozulmasının bin tane sebebi vardır. Anlaşamamışızdır, ayrılmışızdır. İki taraf da kağıt üzerinde devam etmesini münasip görmüş. Bu da kimseyi ilgilendirmez.

- Evli olduğum sürece bu tip bir olay olmamıştır ama evlilik bittikten sonra olur. Evlilik kağıt üzerinde biter diye bir kanun yok ki, ben eşimle konuşuyorum. Yeniden evlilik gibi bir şey düşünmediğim için. Evlenmeden önce normaldi, ihtiyacın olmaz ki.

- Erkeklerin yüzde 90’ı yapıyor ama tartışılacak konu şu. Kiminle yapıyorlar arkadaş? Uzaydan gelen kadınlarla mı yapıyor? Bir erkek kadın ilişkisinde kalemi kıracak kadın. Çapkın erkek yoktur, çapkın kadın vardır.

- Birisi karşınıza çıktığı zaman kafanızı her türlü sararsa onunla beraber olursunuz, ama ne kadar sürer bunu bilemezsiniz. Erkekler ciddi ilişkiye niye yanaşmıyor? Sütten ağzı yanıp yoğurdu üfleyerek mi yiyiyorlar acaba? Maddi sebebi var, sosyal sebebi var. Bu iş tek taraflı yapılmaz, çift taraflı olur. Ne kadar yemek varsa, o kadar sinek vardır mantığı.

Haberin Devamı