Gündem 4 askeri bıçakladılar

4 askeri bıçakladılar

Paylaş
4 askeri bıçakladılar

Jandarmaya şikayete gelen kişiyi takip eden saldırganlar, içeri alınmayınca kapıdaki 4 askeri bıçakladı

Ankara'nın Nallıhan İlçesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunda alacak konusunda çıkan tartışma üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı'na şikayet için gelen kişiyi takip eden 3 kişi, binaya girmelerine izin vermeyen 4 askeri bıçakla yaraladı.

Haberin Devamı

Olay, dün akşam Nallıhan İlçesi Bozyaka Köyü yakınlarındaki akaryakıt istasyonunda meydana geldi. İstasyona gelen minibüs sahibi A.D., istasyon sahibi M.B. ile alacak konusunda tartıştıktan sonra kavga etti. Kavga ardından şikayet için İlçe Jandarma Komutanlığı’na giden A.D.'yi takip eden akaryakıt istasyonu sahibi M.B. ile yeğenleri O.G. ile U.A. binaya zorla girmek istedi. Görevli askerlerin engellemeye çalıştığı 3 kişi askerlere bıçakla saldırdı.

UZMAN ÇAVUŞUN DURUMU CİDDİ

Saldırıda 1'i uzman çavuş, 4 asker yaralandı. Nallıhan Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralılardan sağlık durumu ciddi olan uzman çavuş Kenan Sarıgöz ameliyata alındı. Akaryakıt istasyonu sahibi M.B., yeğenleri O.G. ve U.A. ile minibüs sahibi A.D. gözaltına alınırken, soruşturmanın çok yönlü sürdüğü bildirildi.

Haberin Devamı

NALLIHAN (Ankara), (DHA)