Türkiye (Son Dakika) 4 farklı ilde 4 cinayet!

4 farklı ilde 4 cinayet!

Paylaş
4 farklı ilde 4 cinayet!

Türkiye'nin farklı illerinden yine cinayet haberleri gelmeye devam ediyor. Sadece son birkaç günde Aydın, Denizli, Kırşehir ve Bitlis'ten 3'ü komşu cinayeti olmak üzere 4 cinayet haberi geldi

Aydın, Denizli, Kırşehir ve Bitlis’te komşular arasında arazi ya da hayvan otlatma meselesi yüzünden başlayan kavgalar cinayetle son buldu.

AYDIN


Aydın'ın Nazilli ilçesine bağlı Bereketli mahallesinde yaşayan Kazım Tekeli (70), tarlaları arasındaki sınır nedeniyle mahkemelik olduğu aynı yaştaki Ülfet Özcan'ı, aralarında çıkan tartışmada, başına kürekle vurarak öldürdü. Ardından da tarlaya gömdü. Ülfet Özcan'ın cesedi, HTS kayıtlarının incelenmesi sonucunda, telefonunun son olarak sinyal verdiği yer tespit edilerek bulundu.


DENİZLİ


Denizli'nin Çivril ilçesinde ise Erol Karaışık (48), komşusu Özkan Türkeri'yi (38), karşılaştığı akaryakıt istasyonunda tabancayla vurarak öldürdü.


KIRŞEHİR


Kırşehir'in Akçakent ilçesine bağlı Yaylaözü köyünde de R.D., akrabası ve komşusu çoban İ.D.'yi, pompalı tüfekle öldürdü.

BİTLİS


Bitlis'in Ahlat ilçesine bağlı Güzelsu köyünde Mehmet Nazif Usburak'ın patates tarlasında mevsimlik işçi olarak çalışan A.S. patronunu bıçaklayarak öldürdü. (Sabah)

Haberin Devamı