4 günde karın şişkinliğine son!

ABD'nin en önemli sağlık dergisi Prevention editörleri bilimsel araştırmalardan yola çıkarak bizi şişkinlikten kurtaracak sağlıklı ve egzersize gerek duymayan bir diyet programı geliştirdiler

4 günde karın şişkinliğine son!

1. gün
Kahvaltı:
30 gram şekersiz mısır gevreği
240 ml yağsız süt
115 gram armut dilimi
30 gram kavrulmuş veya çiğ tuzsuz ayçekirdeği
1 bardak özel karışımlı su

Öğle:
115 gram hindi dilimi
1 parça dil peyniri
230 gram taze çeri domates
1 bardak özel karışımlı su

Ara:
240 ml yağsız sütü ve 115 gram taze veya donmuş şekersiz yaban mersinini blender’da 1 dakika karıştırın. Bardağa koyun, içine 1 yemek kaşığı keten tohumu yağı katın. Ya da 1 kaşık ayçiçeği ya da kabak çekirdeğiyle için.

Akşam:
115 gram pişmiş yeşil fasulye
115 gram ızgara somon
1 kaşık zeytinyağı ile 60 gram fırında patates
1 bardak özel karışım

2. gün
Kahvaltı:
30 gram pirinç gevreği
240 ml yağsız süt
30 gram tuzsuz ay çekirdeği
115 gram ananas dilimi
1 bardak özel karışımlı su

Öğle:
30 gram dilimlenmiş ton balığı
115 gram buharda pişmiş havuç
1 parça dil peyniri
1 bardak özel karışımlı su

Ara:
240 ml yağsız sütü ve sulu ananas parçalarını buzla birlikte bir blender’da 1 dakika karıştırın. Bardağa koyun, içine 1 yemek kaşığı keten tohumu yağı katın. Ya da 1 kaşık ayçiçeği ya da kabak çekirdeği ile için.

Akşam:
1 kaşık zeytinyağı ile sote edilmiş 115 gram taze mantar
30 gram ızgara tavuk göğsü
110 gram pişmiş esmer pirinç
1 bardak özel karışımlı su

3. gün
Kahvaltı:
30 gram şekersiz mısır gevreği
240 ml yağsız süt
30 gram tuzsuz ayçekirdeği
2 çorba kaşığı kuru üzüm
1 bardak özel karışımlı su

Öğle:
115 gramlık hindi dilimleriyle yapılmış dürüm
1 parça dil peyniri
230 gram çeri domates
1 bardak özel karışımlı su

Ara:
240 ml yağsız sütü ve 115 gram konserve şekersiz şeftaliyi blender’da 1 dakika karıştırın. Bardağa koyun, içine 1 yemek kaşığı keten tohumu yağı katın. Ya da 1 kaşık ayçiçeği ya da kabak çekirdeği ile için.

Akşam:
115 gram pişmiş yeşil fasulye
90 gram ızgara veya fırınlanmış hindi göğsü
1 kaşık zeytinyağı ile karıştırılmış 60 gram fırın patates
1 bardak özel karışımlı su

4. gün
Kahvaltı:
1 paket yulaf ezmesi
240 ml yağsız süt
30 gram tuzsuz ayçekirdeği
2 kuru erik
1 bardak özel karışımlı su

Öğle:
115 gram hindi dilimi
115 gram buharda pişmiş havuç
1 parça dil peyniri
1 bardak özel karışımlı su

Ara:
240 ml yağsız sütü ve 115 gram konserve şekersiz çileği blender’da 1 dakika karıştırın. 1 bardağa koyun, içine 1 yemek kaşığı keten tohumu yağı katın. Ya da 1 kaşık ayçiçeği ya da kabak çekirdeği ile için.

Akşam:
1 kaşık zeytinyağı ile sote edilmiş 115 gram yeşil kabak ya da balkabağı
90 gram kızarmış tavuk göğsü
110 gram kavrulmuş esmer pirinç
1 bardak özel karışımlı su Karışımlı su

Malzemeler:
2 litre su
1 çay kaşığı taze rendelenmiş zencefil
Kabuğu soyulmuş ve ince dilimlenmiş salatalık
Dilimlenmiş 1 orta boy limon
12 nane yaprağı

Yapılışı: Tümünü büyük bir sürahiye koyun, buzdolabında bekleterek gece boyunca karışmalarını sağlayın.

5