Gündem 4 kişiye can verecek

4 kişiye can verecek

Paylaş
4 kişiye can verecek

Otomobili seyir halindeyken beyin kanaması geçirerek ölen Serkan Baykara, 4 kişiye can verecek

Bursa’da otomobiliyle seyir halindeyken geçirdiği beyin kanaması sonucu kaza yapan ve kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen 37 yaşındaki Serkan Baykara’nın ailesi organlarını bağışladı.

Haberin Devamı

Bunun üzerine Baykara'nın kalbi askeri helikopterle İstanbul Koşuyolu Hastanesi’ne, böbrekleri ve karaciğeri de Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne getirildi. Organlarıyla 4 kişiye can verecek olan 2 çocuk babası Baykara'nın cenazesi ise Zonguldak’ta toprağa verilecek.

Zonguldak Ereğli Demir Çelik Fabrikası’nda çalışan Serkan Baykara, geçen cumartesi günü gezmek için geldiği Bursa’nın Çekirge Semti’nde otomobili ile seyir halindeyken beyin kanaması geçirerek kaza yaptı. Yakında bulunan Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Baykara’nın, dün saat 22.30’da beyin ölümü gerçekleşti.

Annesi Kamer ve babası Seydi Baykara’nın ornganları bağışlaması üzerine, Serkan Baykara’nın kalbi askeri helikopterle İstanbul Koşuyolu’na, karaciğer ve böbrekleri ise Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne getirildi. Burada yapılacak tetkiklerden sonra kalp, karaciğer ve böbrekler dokuları en uygun hastalara nakledilecek.

Haberin Devamı