Türkiye (Son Dakika) 4 yaşındaki çocuğa taciz mahalleyi ayaklandırdı

4 yaşındaki çocuğa taciz mahalleyi ayaklandırdı

Paylaş
4 yaşındaki çocuğa taciz mahalleyi ayaklandırdı

Malatya'da 4 yaşındaki bir erkek çocuğunun cinsel tacize uğraması mahalleliyi ayağa kaldırdı. Gözaltına alınan şüpheli 17 yaşındaki F.Ç.'nin ailesinin oturduğu evi basan öfkeli kalabalığı polis güçlükle engelledi

Olay, bu gece Battalgazi ilçesine bağlı Şehit Fevzi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 17 yaşındaki F.Ç. geçen cumartesi akşamı, ailesinin düğünde olduğu sırada eve çağırdığı 4 yaşındaki erkek çocuğu İ.K.’ya cinsel tacizde bulundu. Bir süre sonra İ.K.’yı sokakta baygın halde bulan mahalle sakinleri durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

Haberin Devamı

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği çocuğun, cinsel tacize uğradığı anlaşıldı. İ.K.’nın ifadesinden yola çıkan ekipler tacizi gerçekleştirdiği öne sürülen şüpheli F.Ç.’yi yakaladı. F.Ç., Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınırken, olay kısa sürede mahallede duyuldu.

Duruma öfkelenen mahalle sakinleri bu gece toplanarak F.Ç.’nin ailesinin oturduğu eve saldırıdı. Evi taşlayan mahalleliye ev halkının da karşılık vermesi üzerine gerginlik büyürken olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çevik kuvvet ekiplerinin de mahallede önlem aldığı olaylar sırasında öfkeli kalabalık güçlükle evden uzaklaştırıldı.

Mahalleye gelen Malatya İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal da, şüpheli F.Ç.’nin ailesiyle görüşerek bir süre mahalleden uzaklaşmasını önerdi. Bunun üzerine aile bireyleri geniş güvenlik önlemleri altında polis eskortluğunda mahalleden çıkarıldı. Ailenin güvenli bir yere götürülmesinin ardından kalabalık dağıldı.

Haberin Devamı

DHA