Gündem 40 metreden şarampole yuvarlandı

40 metreden şarampole yuvarlandı

Paylaş
40 metreden şarampole yuvarlandı

40 metreden şarampole yuvarlandı

Muğla'nın Bodrum İlçesi´nde, 94 promil alkollü Kaan Uyuğ (45) yönetimindeki otomobil kontrolden çıkıp yaklaşık 40 metreden şarampole uçtu. Kazada, Uyuğ burnu bile kanamadan kurtulurken, arkadaşı Leyla Uçan (29) öldü.

Kaza, Karadere Mevkii'nde, saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Sigorta eksperi 45 yaşındaki Kaan Uyuğ ve iş arkadaşı 29 yaşındaki Leyla Uçan, geçen Çarşamba günü iki teknenin sigorta işlemlerini tamamlamak için İzmir´den Bodrum´a geldi.

Bodrum´daki işlerinin bitiminin ardından İzmir´e hareket etmeden önce bir restoranda yemek yiyip alkol alan iki arkadaş, daha sonra Uyuğ yönetimindeki 35 BFR 07 plakalı otomobille yola çıktı. İzmir´e hareket eden otomobil Karadere Mevki´nde kontrolden çıkıp yaklaşık 40 metre yükseklikten şarampole uçtu. Hurdaya dönen otomobilden sürücü Uyuğ burnu bile kanamadan kurtulurken, arkadaşı Uçan öldü. Vatandaşlar kazayı polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri Uçan´ın olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi, Uyuğ´u ise ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yapılan kontrolde 94 promol alkollü olduğu belirlenen sürücü Uyuğ, gazetecilere, ``Kaza ile ilgili konuşmak istemiyorum, ilginize teşekkür ederim'' dedi. Uçan´ın cenazesi ise otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirdi.

Bu arada, arkadaşı Uçan´ın ölümünden habersiz olan Uyuğ´un, doktorlara, arkadaşının sağlık durumuyla ilgili sorular sorması dikkat çekti.