Magazin 44. Altın Kelebek ödülleri saat kaçta hangi kanalda? Altın Kelebek ödülleri hakkında…

44. Altın Kelebek ödülleri saat kaçta hangi kanalda? Altın Kelebek ödülleri hakkında…

Paylaş
44. Altın Kelebek ödülleri saat kaçta hangi kanalda? Altın Kelebek ödülleri hakkında…

Zorlu PSM’de gerçekleşecek 44. Pantene Altın Kelebek Ödülleri hangi kanalda yayınlanacak ve saat kaçta başlayacak sorusu merak ediliyor. İşte bu sene "mucize" temasıyla yapılacak Altın Kelebek Ödüllerine dair detaylar...

Altın Kelebek Ödülleri bu akşam yapılacak törenlerle sahibini bulacak. Altın Kelebek ödül törenini canlı olarak izlemek isteyenler şimdiden Altın Kelebek Ödüllerinin yayınlanacağı kanalı ve saatini merak ediyor.

ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?



Pantene Altın Kelebek Ödülleri Ayça Ayşin Turan ve Cem Davran'ın sunumuyla bu akşam saat 19.45’te yayınlanacak. Altın Kelebek ödüllerini yayınlayacak kanal ise Kanal D. Ayrıca tören, teve2’den de canlı yayınlanacak.



OYLAMAYA HALK DA KATILACAK


Bu yıl Pantene Altın Kelebek oylamasında bir ilk gerçekleşecek. Pantene Altın Kelebek jürisi tarafından belirlenen adayların yanı sıra, halk kendi adayını aday listesine ekleyerek oyunu kullanabilecek. En yüksek oy oranına sahip adaylar, oylamanın ikinci ayağında yer alarak bu yılın kazananlarından biri olmak için yarışacak. Her anı mucizeler ile dolu geçecek 44. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ödüller sahipleri ile buluşacak.


BU GECE ŞOV GECESİ


Türk sanat müziğinin efsane seslerinden Muazzez Abacı, sahneyi Türk rock müziğinin sevilen isimlerinden Ferman Akgül ile paylaşacak. İkili, “Beni Yak Kendini Yak” şarkısında düet yapacak .7 yıl aradan sonra çıkardığı pop albümü “10”la 2017’ye damga vuran Tarkan da törenin yıldızları arasında... Sanatçı, mini bir konserle törenin coşkusunu zirveye taşıyacak.

Pop müzik dünyasının genç yıldızı Aleyna Tilki, aranjör Emrah Karaduman ve neyzen Türker Dinletir ile beraber sahneye çıkacak. Üçlü, caz ve türküyü harmanlayacakları sıra dışı performanslarıyla törene renk katacak.

“Mucize” temalı gecede perde, Türkiye’nin Süper Star’ı Ajda Pekkan ile ünlü DJ Mahmut Orhan’ın enerjik şovuyla açılacak. İkili birlikte unutulmaz bir şova imza atacak.

Yer aldıkları projelerde sergiledikleri performanslarla yılın en dikkat çeken isimleri arasında yer alan Melisa Şenolsun, Hazal Filiz Küçükköse ve Miray Daner de bu yıl törende olacak. Pantene Altın Kelebek özel jürisi tarafından belirlenen, başarıları ve yetenekleriyle kendi mucizelerini gerçekleştiren üç genç oyuncu, gecede sahneye çıkarak Pantene Yıldızı Parlayanlar ödüllerini alacak. Ödülleri onlara Pantene marka elçisi, oyuncu Neslihan Atagül Doğulu takdim edecek.




44. Pantene Altın Kelebek Ödülleri adaylar listesi

Haberin Devamı