Sağlık 45 dakikada bembeyaz dişler mümkün

45 dakikada bembeyaz dişler mümkün

Paylaş
45 dakikada bembeyaz dişler mümkün

ABD'den ithal edilen ve Avrupa'da çok yaygın olarak kullanılan '45 dakikada diş beyazlatma sistemi' artık Türkiye'de de kullanılıyor. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan Smile Center Diş Beyazlatma Sistemleri, dişlere zarar vermeden tek seansla 45 dakikada bembeyaz dişlere kavuşturuyor

Dünya üzerinde başta Amerika olmak üzere Avrupa'nın birçok ülkesinde kullanılan ve sadece tek seansla dişleri en az 5 ton beyazlatan sistem Mimova Kozmetik tarafından İstanbul'a getirildi. Bilimsel klinik testlerden başarıyla geçmiş ve Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış diş beyazlatma sistemi ile sadece 45 dakikada bembeyaz dişlere sahip olabilirsiniz. Türkiye'de ilk şubesini İstanbul Beşiktaş'a açan Smile Center Diş Beyazlatma Merkezleri’nin 2013'te 150 şubeye ulaşması hedefleniyor.

Smile Center Diş Beyazlatma Sistemleri, diş minesine ve etine zarar vermeyen tamamen doğal özel bileşenlerden oluşuyor. Non-Perokside (Peroksit İçermeyen) bu ürün, diş minesinde hassasiyet oluşmasını engelliyor ve diş minesine zarar vermiyor, dişlerin beyazlaması için sadece 45 dakika ayırmak yeterli. Uygulama yaptıranlar üzerinde yapılan araştırmada, dişlerde herhangi bir hassasiyet oluşmadığı kanıtlamış ve ürün Türkiye'de sadece Smile Center Diş Beyazlatma Merkezleri’nde bulunuyor.

Peki nasıl oluyor bu beyazlatma işlemi?

Smile Center Diş Beyazlatma Merkezleri’ne geldiğinizde uzmanların size sunacağı ürünü kullanıyorsunuz.

Haberin Devamı

Bu işlem 15’er dakikadan 45 dakika sürüyor. 3 defa ürünü uygulayıp ağzınızı su ile duruladıktan sonra, dişlerinizin en az 5 ton beyazlamış olmasına garanti veriyorlar.

Diş yapısı ve tipinize göre bu, 10 haftada 12 tona kadar ulaşabiliyor. Uygulama yaptıktan 1 saat sonra su içebiliyor, 3 saat sonra yemek yiyebiliyorsunuz. Uygulama sırasında diş ve diş etlerinizde ağrı, sızı olmadığı için günlük işlerinizi yapmaya kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.

Diş beyazlatma işleminden sonra diş tonunuzda renk kaybı yaşanmaması için sunmuş olduğumuz ev bakım ürünlerinden kullanmanız gerekiyor. Sigara kullanmayan bir kişi 1 sene sonra, sigara kullanan biri ise 6 ay sonra tekrar Smile Center Diş Beyazlatma Merkezi’ni ziyaret edebilir.

Haberin Devamı

Dişlerinize düzenli bakım uygularsanız sararmasını engelleyebilirsiniz. Bakım yapılmadığı takdirde dişleriniz sararmaya devam etmekte, fakat uygulamadan önceki tonuna dönmemektedir. Diş bakım ürünleri ile seansınızı desteklerseniz diş beyazlığınızı çok daha uzun süre koruyabilirsiniz.

-BASIN BÜLTENİ-