Magazin 45 yıllık sırrı açıkladı

45 yıllık sırrı açıkladı

Paylaş
45 yıllık sırrı açıkladı

Eski eşi Yılmaz Güney'in kafasındaki bardağa gerçek mermiyle ateş etmesi ve onu otomobille ezmesiyle konuşulan 'Muhteşem Yüzyıl' oyuncusu Nebahat Çehre, bu olayla anılmaktan rahatsız

Son günlerde Yılmaz Güney’le yaşadığı aşk, ‘Eşrefpaşalı’ filminde Güney’in başındaki bardağa gerçek mermiyle ateş etmesi ve otomobille ezmesi konularıyla konuşulan Nebahat Çehre, yıllar sonra yine bu olayla anılmaktan rahatsızlık duyduğunu belirtti. O dönem Yılmaz Güney ile güzel bir aşk yaşadıklarını söyleyen Çehre, “O dönemler filmlerde fünye patlatılıyordu.

Haberin Devamı

Ancak Yılmaz gerçek kurşunla ateş etmek istemişti. Ben de olur dedim ve tek atışta vurdu. Yılmaz iyi birisiydi. Ben onun güzellikleriyle anılmasını isterim” dedi. İki olay da Çiçek Film’in sahibi yapımcı Abdurrahman Keskiner’in şu açıklamasıyla gündeme gelmişti: “Bir gün yine gece kulübünde kavga ettiler. Nebahat kulübü sinirle terk etti.

Yılmaz’ın ‘Dur’ demesine hiç aldırmadı. Nebahat, Elmadağ’da kaldıkları otele doğru koşarken, Yılmaz otomobiline bindi. Sinirle direksiyona geçti. Sonra gözümün önünde sevdiği kadını arabayla ezdi. Nebahat havada uçtu, arabaya çarptı sonra da kaldırıma...”