Dünya 480 yolcuyu cezaevine topladılar

480 yolcuyu cezaevine topladılar

Paylaş
480 yolcuyu cezaevine topladılar

İsrail: Çoğu Türk 45 yolcu hastanelerde tedavi görüyor; 480 yolcuyu da cezaevinde topladık

İsrail devleti, Mavi Marmara isimli Türk gemisi önderliğindeki Gazze'ye yardım filosuna yönelik saldırısının ardından ölü ve yaralı sayısını sürekli değiştiriyor. Dün son olarak 15 Türk'ün yaralı olduğunu ve 9 kişinin de operasyonda hayatını kaybettiğini açıklayan İsrail, bu kez de devlet radyosundan, çoğu Türk 45 yolcunun çeşitli hastanelerde tedavi altında olduğu duyurdu.

İsrail devlet radyosundaki haberde, olay sırasında 6 İsrail askerinin yaralandığı belirtilirken 480 yolcunun Aşdod’da bir cezaevinde toplandığı, 48 kişinin de ülkelerine sınırdışı edilmek üzere Ben Gurion Uluslararası Havalimanı’na götürüldüğü kaydedildi.

TÜRK YARALILARIN İSİMLERİ

Haberde, Aşdod’da tutulan kişilerin gün içinde sorgulanacağı, İsrailli yetkililerin bu kişilerin serbest bırakılıp bırakılmayacaklarına ya da soruşturma açılıp açılmamasına karar vereceği de ifade edildi.

Bu arada, İsrailli Arapların İsrail’i protesto etmek için bugün geçerli olacak bir genel grev çağrısında bulunduğu, polisin de olası düzensizliklere karşı alarma geçirildiği belirtildi.

İŞTE SALDIRI GÖRÜNTÜLERİ:

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer1314","1314","201005","1314-4.jpg");