Magazin 4N1K İlk Aşk 11. bölüm fragmanı yayınlandı! Ali'nin gözyaşları...

4N1K İlk Aşk 11. bölüm fragmanı yayınlandı! Ali'nin gözyaşları...

Paylaş
4N1K İlk Aşk 11. bölüm fragmanı yayınlandı! Ali'nin gözyaşları...

4N1K İlk Aşk 11. bölüm fragmanı yayınlandı. 4N1K yeni bölümde Barış ile Yaprak'ın; Ali'nin karşısına geçip 'Biz sevgiliyiz' demesi Ali'yi derinden yaralıyor. Her şeyi gözlemleyen Tuna'nın sözleri ise Yaprak'ı çıldırtıyor. Genç adam soluğu Ela Hoca'nın yanında alırken 'Her şeyi öğrendim' cümlesi kafa karışıklığına neden oluyor.

Fox TV'de cuma günleri ekrana gelen gençlik dizisi 4N1K İlk Aşk'ın 11. bölüm fragmanı yayınlandı. 4N1K İlk Aşk yeni bölümde Barış, Yaprak'ı da alıp Ali'nin karşısına çıkıyor. Barış, "Senden habersiz görüşmekten sıkıldık ve seninle konuşmaya karar verdik." derken Yaprak "Yani biz sevgiliyiz." diyerek genç adama ağır bir darbe indiriyor. Ali gözyaşlarına boğulurken Tuna Ali'nin Yaprak'a sırılsıklam aşık olduğunu anlıyor bunu da Yaprak'la paylaşıyor. Genç kız bunu şiddetle reddederken Ela, henüz kendisini bilmeyen oğluna yardımcı olmaya çalışıyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ali’nin gerçekleri bilmesi gerektiğine inanan Barış, Yaprak’ı ikna etmeye çalışır. Kendi yaşadıklarını örnek veren Barış, onu ikna etmek için anne ve babasının mezarına bile götürür. Barış’ın Yaprak’a duygularını bilen Ali, ikili arasında onları çözmeye çalışır. Her ikisinin de kendisinden bir şey sakladığına iyice emin olur. Oğuz’un ailesinin kötüleşen mali durumu gizlenemez durumdadır. Çete ona destek olmak için bir plan yapar. Herkes dört koldan Oğuz’lara yardım etmek için seferber olur. Cihan ile Ece arasında ise beklenmedik bir gelişme yaşanır. Okula yeni gelen Tuna’nın tuhaf davranışları herkesi tedirgin eder, özellikle de Yaprak’ı. Barış’ın baskısına dayanmayan Yaprak, Ali’ye her şeyi itiraf etmeye gider. Evde ise onu bambaşka bir sürpriz beklemektedir.

Haberin Devamı