Magazin 4N1K İlk Aşk 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! 'Yaprak ben sana aşığım'

4N1K İlk Aşk 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! 'Yaprak ben sana aşığım'

Paylaş
4N1K İlk Aşk 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! 'Yaprak ben sana aşığım'

4N1K İlk Aşk 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 4N1K İlk Aşk yeni bölümde Yaprak, Ali ile dertleştiği sıralarda Barış'a karşı bir şeyler hissettiğini açıklıyor. Bu anlarda genç adam hüzne boğulsa da Yaprak'a aşık olduğunu ilan ediyor. İki arada bir derede kalan Yaprak, Ali'ye ne söyleyecek merak konusu...

Fox TV'nin gençlik dizisi 4N1K İlk Aşk'ın 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 4N1K İlk Aşk yeni bölümde ortalık iyice karışacağa benziyor. Ali'nin "Barış'a aşık mısın?" sorusuna Yaprak, "Son günlerde Barış benim yanıma geldiğinde bir garip oluyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Kalbim çok hızlı çarpıyor." diyor. Yaprak'ın cümlesi biter bitmez Ali'den beklenen itiraf geliyor ve ona aşık olduğunu söylüyor. İki arada bir derede kalan Yaprak şimdi ne yapacak?

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ali, taburcu olmuş eve çıkmıştır. Çete ona eve geliş sürprizi hazırlamıştır. Ancak Ali’den onu hastaneye yetiştirenin Barış olduğunu hala saklarlar. Herkes Ali’nin hızla iyileşmesinden dolayı çok mutludur ama Tekelioğlu ailesinin üzerindeki kara bulutlar henüz dağılmamıştır. Tuzağa düşürülen arkadaşlarının intikamını almak isteyen saldırganlar günlüğü kurye ile Ali’ye gönderirler. Ela öğretmenin günlüğü Ali yerine bir tesadüfle Barış’ın eline geçer. Yaprak’ın ise başı devamsızlıktan derttedir. Hastanede Ali’nin yanında olması ona pahalıya patlamıştır. Eğer kaybolan okçuluk raporunu bulmazsa devamsızlıktan kalacaktır. Sonunda hastaneye getirilişi hakkında gerçekleri öğrenen Ali, Barışla ödeşmek ister ve ona “Benden bir iste ne olursa yapacağım” der. Barış da Yaprak’a aşkını itiraf etmesini ister. Eğer kabul ederse aralarından çıkacağına söz verir. Herkes kayıp raporun kopyasını bulmak için seferber olurken Barış günlüğün kime ait olduğunu bulmuştur. Sinan ise hiç ummadığı bir anda Müdür ile annesinin ayrılmadığını öğrenir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Ali çok kan kaybetmiştir. Barış’la Yaprak onu zar zor hastaneye yetiştirmeyi başarılar. Ali’nin uğradığı saldırı ve yaralanma haberi okulda bomba etkisi yaratır. Tüm çete ve onu sevenler soluğu hastanede alır. Ela, Tekin ve Jülide de gelirler. Jülide, Ali’ye olanlar için Ela’yı suçlar. Çok kan kaybeden Ali için özellikle ilk 24 saat çok kritiktir. Onu uyandırmak için herkes kendince seferber olur. En zor görevde Yaprak ve Barış’tadır. Ali’yi küçükken uyandırmak için ailesinin dinlettirdiği şarkıyı bulmaya çalışırlar. Artık hiç bir yerde ne CD’si ne de kaseti olmayan şarkıyı Ali’ye dinletebilmek için eski şarkıcının peşine düşerler. Ali’yi bıçaklayanlarla telefonda görüşen Barış ise davranışları ile şüpheli davranışları ile dikkat çeker. Yoksa yine her şeyin arkasında o mu vardır?