Türkiye (Son Dakika) 5 çocuk babasının 8 aylık evlilik oyunu

5 çocuk babasının 8 aylık evlilik oyunu

Paylaş
5 çocuk babasının 8 aylık evlilik oyunu

Beş çocuk babası Ahmet Ç., sahte nüfus cüzdanı ile genç kadını kandırıp evlendi. Kandırıldığını anlayan 7 aylık hamile genç kadın Ahmet Ç.'ye beddua etti..

Adana’da evli ve 5 çocuk babası şahıs tarafından sahte nüfus cüzdanı ile kandırılan genç kadın, Ahmet Ç.’nin hayatını mahvettiğini belirterek, "İnşallah cezaevinde çürür" dedi. Yaklaşık 8 ay evli kalan Ahmet Ç.’nin yalanı ortaya çıkınca 7 aylık hamile olan H.T. evini terk etti, şikayetçi olduğu Ahmet Ç. ise tutuklandı. Bu arada Ahmet Ç.’nin 5 çocuk annesi eşi Emine Ç., eşinin kendini aldattığından şüphelendiğini, H.T.’nin ise sahte nikahı bildiğini öne sürmesi genç kadının tepkisine neden oldu.

Haberin Devamı

"BİLE BİLE KİM KABUL EDER 5 ÇOCUKLU ADAMI"

Emine Ç.’nin yalan söylediğini, olayın gerçek mağdurunun kendisi olduğunu söyleyen H.T. tek suçlunun Ahmet Ç. olduğunu belirterek, "Varsayımlarla hareket ederek bir insanın gururuyla bu kadar oynanmaması lazım. Ben hala olayın şokundayım. Daha kabullenemedim. Bile bile kim kabul eder 5 çocuklu bir adamı. Benim mezhebim o kadar geniş değil. O kadını da anlıyorum, benim kadar o da mağdur. Ama çocuklarının geleceğiyle ben değil, onların babası oynadı. Bana, doğmamış çocuğuma kimsenin beddua etmeye hakkı yok. Bu davranışı şiddetle kınıyorum. Çünkü en az onun kadar ben de mağdurum. O kadın beş çocuğuyla kaldıysa ben de gencecik yaşımda karnımda doğmamış bebeğimle kaldım. Ahmet haftanın iki günü değil, her günü benim yanımdaydı. Benim bu sahtekarlıktan haberim yoktu. Haberi olan biri varsa o da Ahmet’tir. Bu durumu kaynanası, kayınbabası, kayınbiraderi de dahil olmak üzere hepsi yeni öğrendi. Ortaya çıkıp da yeni öğrendim demesin. Olayı trajik hale getirmesine gerek yok. Burada tek suçlu varsa o da yalanla dolanla evli olduğu halde evli olduğunu saklayan, o kadınla benim günahıma giren Ahmet’tir" dedi.

Haberin Devamı

"İNŞLLAH CEZAEVİNDE ÇÜRÜR"

H.T. kimseden özür dileyecek, affedilmeyi bekleyecek bir hareket yapmadığını ifade ederek, "Son olarak söylüyorum ben durumu başından beri bilmiyordum. Bile bile hayatımı yakacak bir insan değilim. Böyle bir evlilik yapsam kocam olacak adam şu anda cezaevinde değil yanımda olurdu. Benim mezhebim de, midem de bu kadar geniş değil. Bir suçlu arıyorlarsa Ahmet ve ailesidir. O adam artık benim hiçbir şeyim değil. Yalanlarla dolanlarla düzen kurup, benim ve çocuğumun geleceğini mahvetti. İnşallah cezaevinde çürür kalır" diye konuştu.