Türkiye (Son Dakika) 5 günlük bebeğini ağlıyor diye döverek hastanelik etti!

5 günlük bebeğini ağlıyor diye döverek hastanelik etti!

Paylaş
5 günlük bebeğini ağlıyor diye döverek hastanelik etti!

Edirne’de yaşayan D.K. (22), 5 gün önce dünyaya getirdiği bebeğini ağlıyor diye döverek hastanelik etti. Savcılık, hastanede tedavisi süren bebeğin devlet korumasına alınması talimatını verip anne hakkında soruşturma açtı

Edirne'de yaşayan D.K. (22), 5 gün önce bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Melis adı verilen bebeğini emzirdiği sırada kucağın düşüren D.K., ağlaması üzerine döverek susturmaya çalıştı. Bu sırada ağlayan bebek sesini duyan amca L.K., anne D.K.’nin elinden bebeği alarak telefonla olayı polise bildirdi. Eve gelen polis ekipleri anne D.K.’yı gözaltına aldı.


VÜCUDUNDA DARP İZLERİ VARDI


Sağlık ekipleri, yüzünde çizikler ve vücudunun çeşitli yerlerinde darp izi bulunan bebeği tedavisi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Bebek Yoğun Bakım Ünitesi’ne kaldırdı. Bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Edirne Cumhuriyet Savcılığı, anne D.K.’nın ifadesinin alınmasının ardından dikişlerinde kanama olması nedeniyle daha sonra dinlenmesine karar verdi.


ÇOCUK YUVASINA TESLİM EDİLECEK


Ayrıca savcılık, çocuğun hastanedeki tedavisinin ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocuk Yuvası’na teslim edilmesini ve bebeğin ölümü halinde anne D.K.’nın iyileşmesi beklenmeden sorgusu için adliyeye getirilmesini istedi.

Haberin Devamı