Gündem 5. kattan düşerek öldü

5. kattan düşerek öldü

Paylaş
5. kattan düşerek öldü

Mersin'de barda garson olarak çalışan bir kadın, 5'inci kattan düşerek hayatını kaybetti

Olay, merkez Akdeniz ilçesi Mahmudiye Mahallesi’nde bulunan Metropol İş Merkezi’nde meydana geldi. ’Bir kadının yüksekten düştüğü’ ihbarını alan polis ekipleri, olay yerine geldiğinde iş merkezindeki ’Denizkızı’ adlı barda karson olarak çalışan 33 yaşındaki Sibel Koçer’in cansız bedeni ile karşılaştı.

Haberin Devamı

Binanın 5’inci katından beton zemine düşerek hayatını kaybettiği belirlenen kadının, düşmeden önce ’imdat’ diye bağırdığı iddiaları üzerine araştırma başlatan Cinayet Masası ekipleri, görgü tanığı bir kişi ile ölen kadının yanında bulunduğu ileri sürülen bir başka kadını, ifadesine başvurmak üzere gözaltına aldı.

Sağlık görevlilerince de kontrol edilen ceset, polisin yaptığı çalışmanın ardından otopsi için Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu sırada acı haberi alarak olay yerine gelen Sibel Koçer’in babası Kemal Koçer, kızının cansız bedenini görünce fenalık geçirerek bayıldı.

Olay yerindeki sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen acılı baba, polis ekipleri tarafından teskin edilmeye çalışıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü ifade edildi.

Haberin Devamı

Mustafa İNSAN/MERSİN, (DHA)