Gündem 5 sanık Kayseri'ye nakledilecek

5 sanık Kayseri'ye nakledilecek

Paylaş
5 sanık Kayseri'ye nakledilecek

Eskişehir'de 2 Haziran'da Gezi parkı eylemleri sırasında dövülerek öldürülen Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce bölümü 1'inci sınıf öğrencisi 19 yaşındaki Ali İsmail Korkmaz davasının alındığı Kayseri 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığına 5 tutuklu sanığın Kayseri Kapalı Cezaevine nakledilmesi için talimat gönderdi

Kayseri 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi, Eskişehir H Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda tutuklu bulunan, polis memuru Mevlüt Saldoğan, fırıncı İsmail Koyuncu, Ramazan Koyuncu, Muhammet Vatansever, pidecide çalışan Ebubekir Harlar’ın, 3 Şubat 2014 günü yapılacak ilk duruşma öncesinde Kayseri Kapalı Cezaevine nakledilmesi için Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığına yazı yazdı. Aynı davada polis memurları Ş.G, H.E ve Y.A. ise tutuksuz yargfılanacak.

3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi, bu arada 3 Şubat 2014 tarihinde gerçekleşecek olan ilk duruşma öncesi, davada tanık olarak adı geçen 24 kişinin 6 Ocak 2014’de Eskişehir 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ifadelerinin alınmasına da karar verdi.


KAYSERİ, (DHA)