Magazin 5 yaşında hala bir bebek gibi!

5 yaşında hala bir bebek gibi!

Paylaş
5 yaşında hala bir bebek gibi!

Tom Cruise-Katie Holmes çifti, kızları söz konusu olunca asla otoriter olamıyor. Bu yüzden de 5 yaşındaki Suri, bir bebekten farksız davranıyor

Hollywood'un en ünlü çiftlerinden Katie Holmes ve Tom Cruise'un kızı Suri, bebekliğinden bu yana tüm kontrolü elinde tutuyor. 18 aylıkken kendi giysilerini seçen Suri, istediği saatte yatıyor, istediğini yiyor, istediği gibi davranıyor.

Haberin Devamı

OYUNCAKSIZ ÇIKMIYOR

Ancak küçük kızın bu başına buyruk halleri, bazı sorunları da yanında getiriyor. Hâlâ emziğini ve biberonunu bırakmayan, oyuncağı olmadan dışarıya çıkmayan küçük kız hakkında psikologlar da endişeli!

Life&Style dergisine konuşan çocuk psikoloğu Jenn Berman konuyla ilgili şöyle diyor: "Evet, çocuklara hayır demek zordur. Kişiliklerinin oluşmasına yardımcı olmak gerekir. Ancak, çocuk otoriter bir anne ve babaya ihtiyaç duyar. Tüm kontrolün onda olması, aslında kendisine büyük zarar verir!"

GÖZLER ÖNÜNDE BÜYÜDÜ

Anne ve babası çok ünlü olan Suri Cruise, resmen tüm dünyanın gözleri önünde büyüdü. Suri Cruise'un, her istediğini yerine getiren ailesi, psikologların yorumlarına göre büyük yanlış yapıyor.

Haberin Devamı

5 yaşında hala bir bebek gibi