Yaşam 5 yeni film vizyona girdi

5 yeni film vizyona girdi

Paylaş
5 yeni film vizyona girdi

Bu hafta 5 yeni film sinemaseverlerle buluştu

KIRIK KUCAKLAŞMALAR

Pedro Almodovar’ın yönettiği ve Penelope Cruz, Lluis Homar, Blanca Portillo ile Jose Luis Gomez’in oynadığı "Kırık Kucaklaşmalar/Los Abrazos Rotos-Broken Embraces" karanlıkta yazan, yaşayan ve seven bir adamın hikayesini anlatıyor.

Kader, kıskançlık, güç, trajedi, suçluluk duygusu tarafından yönetilen çılgın ve mantıksız bir aşkı anlatan filimin konusu şöyle: "Mateo Blanco, geçirdiği korkunç trafik kazasında sadece görme yeteneğini değil, Lena’yı, yani hayatının kadınını da kaybetmiştir.

Bir gece Diego bir kaza geçirir ve Harry o gece onun başından ayrılmaz ve ona bakar. Diego ona, Mateo Blanco’ya birkaç şey sormak istediğini söyler, Harry şaşkınlığının ardından kabul eder ve 14 yıl önce olanları, bir babanın uykuya dalan oğluna masal anlatması gibi anlatmaya başlar."

Haberin Devamı

AMELIA

Mira Nair’in yönettiği ve Hilary Swank, Richard Gere, Ewan McGregor ile Christopher Ecceleston’un rol aldığı "Amelia" güçlü oyuncu kadrosu ile haftanın öne çıkan filmleri arasında yer alıyor.

Amelia Earhart’ın yayıncı George Putnam ile yaptığı fırtınalı ortaklık ve bu ortaklıktan doğan nihai evliliği, Earhart’ın havacılıkta elde ettiği erken başarı, şöhret ve servete kavuşmasının da arkasındaki güç oluyor.

VAMPİR FİLMLERİNDE YENİ SOLUK

Thomas Alfredson’un yönettiği ve Kare Hedebrant, Lina Leandersson, Per Ragnar ile Henrik Dahl’ın oynadığı "Gir Kanıma/Lat Den Ratte Komma In-Let The Right One In", vampir filmlerine yeni bir soluk getiriyor.

İNTİKAM PEŞİNDE

James Mc Teigue’nin yönettiği, Rain, Naomie Harris, Ben Miles ile Rick Yune’ın oynadığı "Ninja’nın İntikamı/Ninja Assassin" dünyanın en ölümcül suikastçılarından olan "Raizo"nun hayatını konu alıyor.

DAĞDAKİ YAŞAM MÜCADELESİ

Yönetmenliğini Philipp Stölzl’ün yaptığı, senaryosunu Christoph Silber, Philipp Stölzl, Benedikt Roeskau Johannes Naber ve Rupert Henning’in yazdığı "Nordwand/ North Face" filminde, Benno Fürmann, Ulrich Tukur, Johanna Wokalek, Arnd Schimkat ve Florian Lukas rol aldı.

Haberin Devamı