Yaşam 5 yeni film vizyonda

5 yeni film vizyonda

Paylaş
5 yeni film vizyonda

Bu hafta ikisi yerli beş film gösterime girdi

HERKES Mİ ALDATIR?

Kamil Aydın’ın yönettiği ve Ragıp Savaş, Mine Tugay, Metin Zakoğlu ile Fatma Toptaş’ın oynadığı "Herkes mi Aldatır?", kadın ve erkek ilişkilerine farklı bir bakış açısı getiriyor.

Mizahi bir anlatıma sahip olan filmin konusu özetle şöyle: "Evli ama çapkın bir adam, zengin kocası tarafından aldatılan mutsuz bir kadın... İkisinin yolları bir gece aynı otelde kesişir ve kendilerini yatağa zor atarlar.

Sabah uyandıklarında kadındaki öfke yerini şaşkınlığa bırakmış, adam ise evine ve karısına dönmek için hazırlanmaktadır. Fakat her ikisini de büyük bir sürpriz beklemektedir. Adamın karısı ve kadının kocası aynı otelde burunlarının dibinde kalmaktadır."

MİN DİT

Miraz Bezar’ın yönettiği ve Şenay Orak, Muhammed Al, Hakan Karsak ile Berivan Ayaz’ın oynadığı "Min Dit", bir aile dramını anlatıyor.

Filmin konusu şöyle: "Diyarbakır-Batman yolunda, karanlık bir Mayıs gecesinde, 10 yaşındaki Gülistan ve kardeşi Fırat’ın hayatı acı bir şekilde değişir. Gazeteci olarak çalışan baba ve anneleri çocukların gözleri önünde öldürülür.

Geriye sadece 6 aylık kız kardeşleri Dilovan kalır. Kısa bir süre sonra teyzeleri de kaybolunca Gülistan ve Fırat kendi başlarına kalır, Diyarbakır’ın sokaklarında yaşamaya başlar."

ŞEYTANLA PAZARLIK

Terry Gilliam’ın yönettiği ve Heath Ledger, Christopher Plummer, Verne Troyer ile Andrew Garfield’ın oynadığı "Dr. Parnassus/The Imaginarium Of Doctor Parnassus", şeytanla bir anlaşma yapan doktorun hikayesini anlatıyor.

Bu anlaşma sonucu doktorun kızını şeytana vermek zorunda kaldığı filmin konusu özetle şöyle: "İnsanların düş gücünü etkileme yeteneğine sahip olan Dr. Parnassus, karanlık bir sır ile lanetlenmiştir.

Parnassus, şeytan Bay Nick ile bir iddiaya girer ve ölümsüzlüğü kazanır. Yüzyıllar sonra, tek gerçek aşkıyla karşılaşınca Dr. Parnassus şeytanla bir başka anlaşma yapar, kızının 16 yaşına ulaştığı gün Bay Nick’in mülkiyetine geçmesi şartıyla ölümsüz gençliğe ulaşır."

TANRILAR SAVAŞI

Louis Leterrier’in yönettiği ve Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes ile Gemma Arterton’un oynadığı "Titanların Savaşı/Clash of the Titans", tanrılar savaşını beyaz perdeye aktarıyor.

Filmin konusu şöyle: "Bir tanrı olarak doğmuş ancak insan gibi yetiştirilmiş olan Perseus, ailesini kinci tanrı Hades’e karşı koruma konusunda çaresizdir.

Kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan Perseus, Zeus’un güçlerini ele geçirebilecek ve dünyaya cehennemi yaşatabilecek Hades’e karşı, çok tehlikeli bir görevi yönetmeye gönüllü olur. Korkunç canavarlarla olan savaşı kazanmanın tek yolu kendi kaderini çizmektir."

9


Shane Acker’ın yönettiği ve "En İyi Kısa Canlandırma Film" dalında Oscar’a aday gösterilen "9-Dokuz/9-Nine", canlandırma bir bilim-kurgu ve aksiyon filmi özelliği taşıyor.

Yapımcılığını yaratıcılıkta sınır tanımayan yönetmen Tim Burton ve "Gece Nöbeti", "Gündüz Nöbeti" ve "Wanted"la bütün dünyada tanınan Timur Bekmambetov’un üstlendiği film, yakın bir gelecekte makinelerin isyan edip insan ırkını yok etmelerinden sonra "can verilen" 9 bez bebeğin mücadelesini anlatıyor.

2

Haberin Devamı