Gündem 5 yıl sonra aynı dehşet

5 yıl sonra aynı dehşet

Paylaş
5 yıl sonra aynı dehşet

Eşinin kendisini polise şikayet etmesine sinirlenen Ali Tuncel, 11 yaşındaki kızı Gamze'yi rehin alıp tüfeğiyle çevreye rasgele ateş açtı

EŞİ POLİSE ŞİKâYET ETMİŞ

Haberin Devamı

Burdur’da Selma Tuncel (35) önceki gece polise gidip “Eşim Ali Tuncel (40) bana ve iki çocuğumuza kötü muamelede bulunuyor” şikayetinde bulundu. Eve dönen eşiyle polise gittiği için tartışan Ali Tuncel av tüfeğiyle rasgele ateş etmeye başladı.

Eşinin bir anlık dalgınlığından yararlanıp kaçan Selma Tuncel polis çağırdı. Polis evin bulunduğu sokakta önlem alırken, Ali Tuncel 11 yaşındaki kızı Gamze’yi rehin alıp çevreye ateş etmeyi sürdürdü.

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYORMUŞ

Polis, 19 saat boyunca ikna edemediği Ali Tuncel’i dün 16.00 sıralarında evin arka balkonundan girerek etkisiz hale getirdi ve Gamze kurtarıldı. Gamze hastaneye kaldırıldı. Ali Tuncel gözaltına alındı.

İşsiz ve kumarbaz olduğu öğrenilen, psikolojik tedavi gören Ali Tuncel’in 5 yıl önce de aynı şekilde eşi ve iki çocuğunu rehin aldığı ortaya çıktı. Çevredekiler, “Bu adamın durdurulması için çocuklarının ölmesi mi bekleniyor” diye tepki gösterdi.  Halim AKÇA

Haberin Devamı