Gündem 50 kuruş için canından oldu

50 kuruş için canından oldu

Paylaş
50 kuruş için canından oldu

Mola verdikleri tesisin tuvaletine ücret vermek istemediği için yolun karşısındaki ağaçlık yere gitmek isteyen Ali Gürer, otomobilin altında kaldı

İstanbul'da oturan emekli Ali Gürer, eşi 70 yaşındaki Makbule Gürer ile birlikte Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'nde oturan yakınlarını ziyaret etmek için yola çıktı.

Yaşlı çiftin bindiği otobüs Tekirdağ- Malkara karayolunda bulunan Üner Petrol Dinlenme Tesisleri'nde mola verdi. Prostatı olduğu belirtilen Ali Gürer, tesisteki tuvalete gitti.

Tuvaletin ücretli olduğunu öğkrenen Gürer, 50 kuruş ücreti ödememek için yolun karşısına bulunan ağaçlık alanda tuvalet ihtiyacını gidermek istedi. Ancak yolun karşısına geçmek isteyen Gürer’e Tekirdağ yönüne giden İmdat Koç yönetimindeki otomobil çarptı.

Çarpmanın etkisi otomobil ile birlikte yaklaşık 130 metre sürüklenen Gürer parçalanarak can verdi.

PARÇALARINI YOLDAN TOPLADILAR

Kazayı gören tesis görevlileri hemen durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ancak gelen ekipler Gürer’in parçalanarak öldüğünü belirledi. Kazadan sonra Tekirdağ Malkara Karayolu ceset parçalarının yola dağılması nedeniyle 2 saat tek taraflı olarak trafiğe kapatıldı.

Ferhat AKGÜN/TEKİRDAĞ (DHA)