Opr. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu 50 yaşında bir kadın ne ister?
HABERİ PAYLAŞ

50 yaşında bir kadın ne ister?

Haberin Devamı

Celine Dion mart ayında 49 yaşını geride bıraktı. Onu ilk olarak 80’li yıllarda Eurovision yarışmasında tanıdık. Ama çoğumuzun ona vurulması 1997 yılındaki Titanic filminin şarkısı ‘My Heart Will Go On’ ile oldu. Bu şarkı ile dünya yıldızlığını ilan eden Dion, seneye 50. yaşını kutlayacak.
“ARADIĞIM BİR MUCİZE DEĞİL AMA…”

Ünlü sanatçı, verdiği demeçte ‘Kadın olmaktan gurur duyduğunu söylüyor.” Zamanın geri döndürülemez etkisini o da hissediyor olmalı ki ekliyor: “Kendi güzelliğim ve bakımım için özel uygulamalar konusunda yeni bilgileri araştırıyorum. Aradığım bir mucize değil elbette, sadece bakım için. Estetik cerrahinin bize getirecekleri konusunda çok açığım…” diyor.

Celine Dion, yaptığı açıklamada sesine özel önem gösterdiğini ifade ediyor. Haklı çünkü, o özel sesi ile bugün tüm dünyanın tanıdığı bir Süper Star.

Peki, 50 yaş bir kadın için ne anlam ifade eder? Hayatta artık her şeyi yoluna koyulduğu bu yaşlar insan hayatının en keyifli yıllarına denk düşer. Kendisine bakan ve sağlığına dikkat eden kadın hastalarım bana 50’li yaşların hayattan keyif almak için en güzel zamanlar olduğunu söylüyor.

50 yaş ve üzeri hastalar için hangi uygulamalar verimli olur? Gelin tek tek bakalım…

50 yaşında bir kadın ne ister

BOTOKS
Botoks için yüzyılın icadı desek yanlış olmaz. Gelişen tıp teknolojisi her dem başta kırışıklıklar için imdada yetişiyor. Kısa sürede etkisini göstermesi ve 35 yaş sonrasında düzenli olarak uygulanması halinde yaşı yavaşlatan müthiş bir çözüm.

GÖZ KAPAĞI ESTETİĞİ
Yaşa ve yer çekimine bağlı olarak göz kapakları ve çevresi sarkar. Özellikle son yılların eğlencesi sosyal medya sizin için vazgeçilmezse göz çevreniz daha da sorunlu hale gelebilir. İşte bu gibi durumlarda düşük göz kapağı kaldırılarak daha genç ve zinde bir görüntü elde edebilirsiniz. Hem de düşük göz kapağının verdiği görme bozukluğunu da gidermiş olursunuz.

BURUN AMELİYATI
Eğer burnunuzun yapısından sağlık sorunları nedeniyle memnun değilseniz 50 yaş burun ameliyatı için ideal zamandır. Yüzünüz daha fazla deforme olmadan bu ameliyatı gerçekleştirip daha sağlıklı ve kaliteli bir yaşam elde etmek mümkün.

50 yaşında bir kadın ne ister

YÜZ GERME
Cildiniz gevşek ve bu durum sizi olduğunuzdan daha yaşlı gösteriyor olabilir. Lütfen böyle bir durumda 50 yaşınızı geçirmeden yüz germe ameliyatı olun. Yüzdeki sarkmaları toparlayıp daha genç ve sağlıklı bir görünüm için bu ideal zamanı kaçırmayın.

EL GENÇLEŞTİRME
Yaşımızı gizleyemediğimiz nadir yerlerden birisi de ellerdir. Hayatımız boyunca çoğu zaman dikkatsizce kullandığımız ellerimiz 50 yaş civarında özel ilgiyi hak ediyor. Yaşlılık lekelerini Somon DNA’sı gibi pek çok farklı yöntemle giderip daha sağlıklı ve genç bir görünüm elde etmek mümkün. Lütfen ellerinizi ihmal etmeyin.


Sıradaki haber yükleniyor...
holder