Dünya 500 manken kızla 5 saat

500 manken kızla 5 saat

Paylaş
500 manken kızla 5 saat

68 yaşındaki Libya lideri Kaddafi, İtalya'da her biri modellik ajansı tarafından seçilen 500 kızla buluştu

Geçen yıl da yapmıştı

Haberin Devamı

Libya lideri Muammer Kaddafi (68), dün İtalya’nın başkenti Roma’ya 4 uçakla geldi. İki uçakta Kaddafi, kadın korumalar, hizmetliler ve yetkililer vardı. Diğer ikisiyle de, İtalya Başbakanı Berlusconi’nin Kaddafi onuruna bu akşam vereceği iftarda gösteri yapacak halk oyunları ekibi ve 30 Arap atı getirildi.

Kaddafi, tıpkı 2009 kasımında olduğu gibi bu yıl da İtalya’da manken ve hosteslerden oluşan 500 güzel kızla bir araya geldi. Geçen seferki gibi kızları Hostessweb adlı modellik ajansı buldu.

‘Nazik ve çok etkileyiciydi’

Her kıza, bu toplantıya katılma bedeli olarak 70 euro (135 TL) ödendiği ileri sürüldü. Roma’daki Libya Akademisi’nde basına kapalı olarak gerçekleşen randevuda Kaddafi’nin manken ve hosteslere “Sizleri İslam’a çağırıyorum. Müslüman olun. Hz. Muhammed son peygamberdir” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Erika adlı bir hostes kız “Kaddafi, ‘İslam tüm Avrupa’nın dini haline gelmelidir’ dedi. Müthiş etkileyiciydi. Son derece nazikti” dedi. Konferansa katılan bir genç kız, “Basına konuştuğum için şimdi bana para ödemeyecekler ancak herkes içeride neler olup bittiğini bilsin. Kaddafi bize Libyalı erkeklerle evlenmemizi söyledi. Buna hakkı yok” diye tepki gösterdi.