Magazin 50'li yıllarda Venedik'te bir buluşma

50'li yıllarda Venedik'te bir buluşma

Paylaş
50'li yıllarda Venedik'te bir buluşma

Marie Clarie Dergisi bu ay sayfalarında Venedik'te gerçekleştirilen özel bir fotoğraf çekimine yer verdi

Dünyaca ünlü Louis Vuitton markasının 2010-2011 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’ndan özel parçalar için yapılan moda çekiminde, sevilen oyuncu Saadet Işıl Aksoy kamera karşısına geçerken, çalışmanın moda editörlüğünü Hakan Öztürk üstlendi, fotoğrafları da ünlü fotoğrafçı Tamer Yılmaz çekti. ‘Venedik’te Buluşma’ adlı çalışma için Saadet Işıl Aksoy, 1950’lerde Venedik Film Festivali’ne katılan bir oyuncuyu canlandırdı.

Haberin Devamı

HUMMALI ÇALIŞMA...

Bu özel çalışmanın stil ve moda editörü Hakan Öztürk, çekimler için aylar öncesinden planlar yaptıklarını belirtti ve “Louis Vuitton’un Venedik’e bir saat uzaklıktaki Fiesso d’Artico’daki ayakkabı fabrikasını plato olarak belirledik. Hummalı bir çalışmadan sonra Paris’te gerçekleştirdiğimiz bir önceki Louis Vuitton çekimindeki aynı ekiple yola koyulduk” diye konuştu.

BÜYÜLÜ KENT

Venedik’e indiklerinde yazdan kalma harika bir günle karşılaştıklarını söyleyen Hakan Öztürk, “Bu ekibin enerjisini ve moralini yükselten bir ayrıntıydı” diyor ve çekim öncesi detayları anlatmaya devam ediyor: “Kanallardan şehre girdiğimizde hepimiz büyülenmiştik. Neredeyse son 200 yıldır tek bir çivinin dahi çakılmadığı, özenle korunan mimari şaheserlerin birbirine sarıldığı, suyun üzerinde dinlenen bu büyülü kent her birimizi farklı bir âleme sürükledi.” Öztürk, sabahın altısında, ayakkabı fabrikasında start alan çekimlerin gayet başarılı bir şekilde tamamlandığını, tüm ekibin çıkan sonuçtan memnun olduğunu sözlerine ekliyor. Louis Vuitton’un 1950’li yıllardaki tasarımların ve retro aksesuvarların Saadet Işıl Aksoy ile başrolleri paylaştığı çekimlerin tüm fotoğraflarını Marie Claire’in kasım sayısında görebilirsiniz...

Haberin Devamı