Bilim - Teknoloji 5S kuyruğunda bu da oldu!
Paylaş
5S kuyruğunda bu da oldu!

iPhone kuyruğundaki herkesin biraz "çılgın" olduğu kesin. Ama hiçbiri, bu kadın kadar çılgın olamaz!

Apple'ın her ne kadar eski gücünü yitirmeye başladığı konuşulsa da yeni iPhone'lar için oluşan uzun kuyruklar, firmanın hayranlarının Apple'ı yalnız bırakmadığını gösteriyor.

Haberin Devamı

ABD'de Güney Carolina, King Street'teki 100 kişilik kuyrukta ise ilginç bir olay yaşandı. Sabah 8:00'de açılan mağazanın önündeki en az 40 kişinin tüm gece boyunca kamplarda beklediği, Apple'ın kamptaki sadık hayranlarına kahve ikram ederek onların içini ısıttığı söyleniyor.

Myrtle Beach'ten gelen, beşinci sırada bekleyen Lisa Hoffman ise yeni iPhone'a kavuşabilmek için büyük bir fedakarlıkta bulundu. Apple mağazası yöneticisinin iPhone stoklarının tükenmek üzere olduğunu söylemesinin üzerine Hoffman, sırada ilk üçe girebilmek için 2.000 dolara satın aldığı Louis Vuitton çantasından vazgeçti.

Sıra kendisine geldiğinde göz yaşlarını tutamayan Hoffman, "bu şimdiye kadar yaşadığım en iyi his!" diye bağırdı ve "sana teşekkür ediyorum Steve Jobs... Sen yukardan bizi izliyorsun!" dedi.

Haberin Devamı

Bu arada Çin'de Cuma günü ön-siparişe sunulan iPhone 5S'in "altın" renkli modellerinin tükendiği söyleniyor. Verilen bilgiye göre altın ve gümüş rengi genel olarak daha zor bulunuyor.

Resimlerle: Cep telefonları pazarı grafiğe dökülürse

Kaynak: CHIP Online