Yaşam 6 – 12 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları

6 – 12 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları

Paylaş
6 – 12 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları

6 – 12 Ağustos haftasında hangi burç neler yaşayacak? Önümüzdeki günlerde ne gibi olaylarla karşılaşacağız? Astroloji konusunda büyük merak duyan okurlarımız için 6 Ağustos haftası burç yorumlarını sizin için Astrolog Anıl Can yazdı. İşte gün gün her burcun detaylı anlatımıyla haftalık burç yorumları...

Güneş Tutulması ASLAN burcunda!

Haberin Devamı

Evet, tutulmalar serisinin en önemlilerinden biri Aslan burcunda güneş tutulması gerçekleşiyor.11 ağustosta gerçekleşecek bu tutulmaların etkileri ciddi anlamda değişimler yaratacak cinsten.

Özellikle ilişkilerle alakalı konularda yeni farkındalıklar, yeni gelişim, yeni adımlar atmak gibi temalar ön plana çıkabilir. İlişkiniz varsa diğer gezegenlerinde sert açısıyla Cuma -Cumartesi günlerinden itibaren ego çatışmaları ön plana çıkabilir. Özellikle Ego savaşlarının önüne geçmek için o anlık dönemi alttan alabilirseniz 1 hafta sonra partneriniz zaten eskisi gibi olacaktır.

Partnerleri biraz daha özgür bırakmak, güven vermek, güvenle ilgili konuları tazelemek çok önemlidir.

İlişkiye başlamakla da ilgili açılar var aslında, Merkür retrosunda olduğumuzu unutmamak lazım tabi ama güneş tutulmasının etkisiyle yeni işler yeni ilişkiler de ön plana çıkacaktır.

Haberin Devamı

Maddi konular ve iş hayatınızda değişimler ve yenilikler ön planda olacak. Özellikle işle ilgili beklenmedik değişimlere gebe kalabilirsiniz. Yeni bir kariyer veya işin yeni bir döngüye dönmesiyle ilgili konular ön plana çıkabilir.

Yeni iş anlaşmaları gibi temalarda ön planda olurken beklenmedik yerden gelecek desteklerle ekonomik dönemleri güçlendirmek dengelemek adına da uygun olacak.

Güneş tutulması 99'daki tutulmaya çok benziyor tabi bu zaman dilimdeki gezegen yerleşimleriyle o zaman ki yerleşimler aynı değil ama benzerlik taşıyor.

Yer kabuğu hareketleri, deprem gibi konular gündeme gelebilir.99' depremi gibi büyük depremler olacak diyemem ama sarsıntılara gebe kalabilir. İstanbul Kocaeli, İzmit, Bursa, Edirne tarafları gibi...

Dünya genelinde Küresel ısınmada artış veya volkanların aktif olması gibi temalar da ön plana çıkacağa benziyor.

Bunlar sadece geçmişe bakarak olabileceğini düşündüğümüz olaylar, astroloji bize her zaman önlemlerimizi alabilmemiz için zaman, güç ve farkındalık verir.

6 AĞUSTOS PAZARTESİ

Koç: Bugün kendinizi tahammülsüz bir ruh hali içinde bulabilir duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise umudunuzu kaybedip bittiğini düşündüğünüz bir ilişkinizle ilgili yaşanacak olumlu gelişmelerle kanayan yaranızı aşkla sarabilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa: Bugün iş ve eğitim hayatınızda alacağınız destek ve güven sayesinde isteklerinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak etkiler hakim.

İkizler: Bugün alacağınız haberler canınızı sıkabilir özellikle kendi yakınlarınızın iğneleyici ve ben merkezli sözlerine karşı kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. .

Yengeç: Bugün duygusal konularda son derece kırıcı davranışlar sergileyebilirsiniz karşınızdaki insana savunma hakkı vermeden suçlamalarda bulunup gerginlikler yaşamanız olası. Kızdığınız her hangi bir olayın acısını sevdiklerinizden çıkartmamalısınız.

Aslan: Bugün kendi yakın arkadaşlar ve kan bağınız olan kişilerle yüzleşmeler yaşayacaksınız. Bugüne kadar inanıp değer verip her ne olursa olsun yanında yer aldığınız kişilerin diğer yüzleriyle karşılaşacaksınız.

Başak: Bugün yakın çevrenizle ilişkileriniz önem kazanacak isinizle ilgili önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bugün kendinize güvenin ve ki yeteneklerinizi hayata geçirebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Mesleğinizle ilgili kendinizi tanıtmak, için fırsatlarla dolu bir gün. İşte bu kolaylık size maddi getiriler sağlayabilir.

Haberin Devamı

Oğlak: Bugün kendinize dikkat etmeli geçmeyen ağrılarınız için doktora başvurmalısınız. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın yaşadığı sorunlarının suçlusu sizmiş gibi davranması ona olan sabrınızı tüketebilir ciddi tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Kova: Bugün yapmakta olduğunu işle ilgili haksız eleştirilerinin moralinizi bozmasına izin vermemelisiniz. Bugün iletişim de yaşanacak aksaklıklara karşı dikkatli olun. Gönderdiğiniz bir mail kargo evrak yerine ulaşmayabilir ve aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Balık: Bugün zorlandığınız konulara tahammül etmekte zorlanabilir duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz. Bugün sabırlı olma zamanı yaşamınızda da beraber olduğunuz eş ya da sevgilinizin desteğiyle zorlukları aşabilir gerçek anlamda huzuru yakalayabilirsiniz.

10 AĞUSTOS CUMA

Koç: Kendinizi yenilemeniz ve yeni bir düzende yaşamınızı sürdürmeniz için sizleri güzel enerjileriyle harekete geçiriyor. Eski ve artık işe yaramaz olan her şeyin geride bırakılması gereken bir gün sizler için.

Haberin Devamı

Boğa: İş hayatımınız da diplomatik davranmayı, kendi kaderinizi ellerinizle şekillendirmeyi, hedefler belirleyerek bunların üstüne gitmeyi kendinize hedef seçmeli ve bu doğrultuda ilerlemelisiniz.

İkizler: Deneyimlediğiniz zorlukların farkındasınız. Köklü değişiklikler yapmak için kolları sıvayacağınız sizi engelleyen tavırlarınızdan insanlardan uzaklaşacağınız bir sürecin başlangıcındasınız.

Yengeç: Bugün yakınlarınızla ilişkilerinizde arkadaş ya da akrabalarınız görüşlerinizi net bir şekilde ifade etmeli ve rahatsızlık duyduğunuz tüm konuları muhataplarının yüzüne karşı söylemelisiniz.

Aslan: Özel yaşamınızda da olan sizleri cesaretli kararlar almaya teşvik edecek. Beraberliğinde sorun yaşayanlar ilişkilerini sonlandırırken uyumlu bir beraberlik içinde olanlar evlilik kararı alıp ilk adımı atabilirler.

Başak: Bugün özel yaşamınızla ilgili konularda her zaman olduğunuzdan daha hassas davranmalısınız. Kırıcı sözleriniz eş ya da sevgilinizden daha önce duymadığınız sözler duymanıza sebep olabilir.

Terazi: Bugün çok bilmiş davranışlar içine girmekten uzak durmalısınız ikili ilişkileriniz bozulsun istemiyorsanız şayet.

Akrep: Kariyeriniz ve işinizle ilgili konularda kendinizi nasıl daha fazla geliştirebileceğinizi neleri ortaya koyup başarıya giden yolda hızla ilerleyebileceğinizi bugün birlikte olduğunuz insanların önerileri ile belirleyebilirsiniz. .

Yay: Zihniniz bugün çalışanlar ya da iş arkadaşlarınızdan dolayı fazlası ile yorulabilirsiniz. Meditasyon ya da ruhsal çalışmalarla enerjinizi dengelemelisiniz. İş yerinde yaşanan gerginliği evinize taşımayın aile huzurunuz sizin haksız tepkilerinizle sarsılabilir.

Oğlak: Bugün maddi konularda aile bireyleri ya da yakınlarınızla sorunlar yaşanabilir. Beklenmedik harcamalar zor durumda kalmanıza ve yapabileceklerinizin üzerinde istekleri ile baskı kuran yakınlarınıza karşı kendinizi baskı altında hissetmenize neden olabilir.

Kova: Bugün birlikte çalıştığınız kişilerin seslerinin yükselmesine aynı şekilde karşılık verebilir ve uzun zamandır içinizde biriken öfkeyi dışarıya vurabilirsiniz.

Balık: Güvendiğiniz insanlar sizi yarı yolda bırakabilir ve başkalarının avukatlığını yaparken siz işinizden olabilirsiniz. Eş ya da sevgilinizin kardeşinin sebep olacağı stresler söz konusu olabilir.

11 AĞUSTOS CUMARTESİ

Koç: Bugün işinizle ilgili konularda sağduyulu davranmalı ve eleştirileri yapıcı yönde değerlendirmelisiniz.

Boğa: Bu gün isyankar davranışlardan uzak durun ve size uzatılan yardım elini boş bırakmayın. Özel yaşamınızda ise yoğun ve coşkulu gelişmeler sevginin gücünün nelere kadir olduğunu deneyimlemenizi sağlayacak.

İkizler: Bugün iş hayatınızda arayışlarınız olumlu sonuçlar verecektir. İşinizle ilgili her konuyu ve zamanı akıllıca değerlendirmeli kendi şansınızı yaratmalısınız.

Yengeç: Bugün iş hayatınızda kendi belirlediğiniz doğrultuda girişimler yapmayı denerseniz olumlu sonuçlar alacak gelirlerinizde önemli bir artış sağlayabileceksiniz.

Aslan: Bugün yıllardır istediğiniz değerli bir şeylere sahip olabilirsiniz. Bu bir ev ya da araba olabileceği gibi özel yaşamınızda sevdiğiniz insanla alacağınız evlilik kararı da olabilir.

Başak: Moralinizi yükseltecek enerjilerle dolu keyifli bir gün karşılıyor sizleri. Finansal konularda beklenmedik kazançlar söz konusu olabilir.

Terazi: Bugün özel yaşamınızda sevgilinizin her dediğinize muhalefet etmesine tahammül göstermekte zorlanabilir ve ilişkinizle ilgili umutsuzluğa kapılabilirsiniz.

Akrep: İş hayatınızda yaşanacak bu hızlı ve şanslı gelişmeler için şükredeceksiniz. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insanın yaşadığı sıkıntılara karşı yanında olmanız sevginiz onu güçlendiriyor ve yaşadıkları ile mücadele etmesini kolaylaştırıyor.

Yay: Bugün biriken borçlarınızı temizleyeceğiniz imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sizlere önerim hızlı düşünün hızlı kararlar verin ve refaha çıkmanın huzurunu doyasıya yaşayın.

Oğlak: Son derece heyecanlı ve coşkulu bir gün sizleri karşılamakta. Aşk hayatınızda da iş hayatınızda da şans sizden yana. İstikrarlı keyifli ve özel bir gündesiniz.

Kova: Bugün iş ve özel yaşamınızda ki başvurularınız mutlaka kabul görecektir. Özel yaşamınızda eşinizin size olan sevgisini göstermesine izin verin.

Balık: Bugün kendinizi kontrol altına alın ve aşırı harcama meylinizi frenleyin. Aşırı iyimserliğinizi dengelemelisiniz. Gökler bugün risk alma isteğiniz oldukça yüksek olabileceğine işaret etmekte.

12 AĞUSTOS PAZAR

Koç: Sevgili koçlar iletişimde krizlere dikkat edilmeli. Aileniz ve kardeşlerinizle olan iletişimlerde baskı unsuru varsa tepkilerinizi kontrol edemeyebilirsiniz.

Boğa: Sevgili boğalar programlarınızda gelen davetlere yer açın ve günün tadını çıkarın. Ekonomik çözümler ile karşılaşabilirsiniz.

İkizler: Sevgili ikizler aşk hayatınızla ilgili dikkat etmeniz gereken durumlar oluşabilir. İstemeden söylediğiniz bazı sözlerin geri dönüşü olmayabilir.

Yengeç: Keyiflerin yerinde olduğu bugünü karamsar düşüncelerle bozmayın. Sorumluluklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir.

Aslan: Aileniz ve kariyerinizi ilgilendiren önemli konular önünüze gelebilir. Bazı durumlar sizi farklı bir sorumluluk algısına yönlendirebilir.

Başak: Hayal kırıklıklarınızı ve beklentilerinizi bir kenara bırakın. Geçmişe takılı yaşamayın.

Terazi: Kararsız kaldığınız bazı durumlara karşı netliğinizi korumalısınız. Aşkta ve sosyal yaşamda bazı iyi niyetlerin de yanlış anlaşılması mevcut.

Akrep: Uluslararası çalışmalarınız var ise bunlarla ilgili gelişmeler söz konusu. Partnerinizin desteği ile kariyer hayatınızda yeni farkındalıklar yaşayabilirsiniz.

Yay: Ruhsal anlamda kendinizi iyi hissedeceğiniz özel bir gün. Aşk hayatınızda ki hoş ve romantik adımlar ruhunuza iyi gelecektir.

Oğlak: Kariyeriniz ile ilgili ani kararlardan kaçınmalısınız. İşinize gösterdiğiniz özveriyi biraz da özel yaşantınıza göstermelisiniz.

Kova: Duygusal dünyanızda kendi gerçeklerinizle yüzleşebilirsiniz. Çalışma ortamınız ya da iş arkadaşlarınız ile ilgili sorumluluklar gündeminizde olabilir.

Balık: İsteklerinize ulaşabilmek adına yeterli enerjiye sahipsiniz. Arkadaş çevrenizde sizin verdiğiniz kararların uygulanması için baskıda bulunabilirsiniz.