Gündem 6 aylık eşe son veda!

6 aylık eşe son veda!

Paylaş
6 aylık eşe son veda!

6 aylık eşe son veda!

D-100 Karayolu Kuleli Mevki’inde önceki gün kaza yapan İstanbul Atatürk Havalimanı'na personel taşıyan serviste hayatını kaybeden 34 yaşındaki Fatih Eken, gözyaşları arasında son yolcuğuna uğurlandı.

Haberin Devamı

Maltepe Tugay Yolu Merkez Camii’nde düzenlenen cenaze törenine, Fatih Eken’in 6 aylık eşi Sevgi, annesi Hülya ve kardeşi Seda Eken katıldı. İtemsan isimli taşeron firmada 10 yıldır temizlik görevlisi olarak çalışan Eken’in iki yıl önce de babasını kaybettiği öğrenildi. Eşinin tabutu önünde konulan sandalyeye oturan Sevgi Eken, yakınları tarafından teselli edilmeye çalışıldı. Sürekli eşinin tabutuna bakan Sevgi Eken gözyaşlarına boğuldu. Ayakta durmakta güçlük çeken anne Hülya Eken ise cenaze töreni süresince gözyaşı döktü. Bir ara oğlunun tabutuna sarılan acılı anne fenalık geçirdi.

OĞLUMUZU GERİ GETİREBİLİR MİSİNİZ?

Cenazeye katılan Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil de aileye başsağlığı diledi. Cenazede firma yetkilileri de katıldı. Bir ara anne Hülya Eken’in yanına gelen bir firma yetkilisi başsağlığı dileğinde bulunarak, “Ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi. Eken’in yanında bulunan yakınları ise “Oğlumuzu geri getirebilir misiniz? Bu saatten sonra ne yapabilirsiniz ki?” diye tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Fatih Eken’in cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Topkapı Yukarı Kozlu Mezarlığı’nda defnedildi.

ÖLÜMDEN KURTULDU

Cenazede Fatih Eken’in mesai arkadaşları da hazır bulundu. Eken’in arkadaşı Sadrettin Aslan, servisi kaçırdığı için ölümden kurtulduğunu söyledi. Aynı servisle yıllardır işe gittiğini belirten Sadrettin Aslan, “Telefonu sabah 04.00’a kurmuştum. Uyandığımda saat 05.45’i gösteriyordu. Kendi imkanlarımla işe gittiğimde acı olayı haber aldım” dedi.

M. Akif ERDEM/İSTANBUL, (DHA)