Spor 6 dakikada 2 penaltı kaçırdı!

6 dakikada 2 penaltı kaçırdı!

Paylaş
6 dakikada 2 penaltı kaçırdı!

PAOK'un Fenerbahçe'den kiraladığı Stoch, bu kez attıklarıyla değil kaçırdıklarıyla gündem oldu

Fenerbahçe'den kiralık olarak Yunanistan'ın PAOK takımına transfer olan Miroslav Stoch, takımının UEFA Avrupa Ligi'nde Maccabi Haifa'yı ağırladığı karşılaşmada iki penaltı birden kaçırdı.

Karşılaşmanın 39. dakikasında kazanılan ilk penaltı atışından yararlanamayan Stoch, ilk yarının son dakikasında kazanılan penaltıyı da kaleciye nişanladı!

Ancak PAOK buna rağmen 2-0 geriden geldiği maçı 3-2 kazanmayı başardı.

13. dakikada Dino Ndlovu ve 21. dakikada Eyal Golasa'nın golleriyle evinde 2-0 yenik duruma düşen PAOK, 35. dakikada Miguel Vitor ile farkı bire indirdi. Maçın 39. dakikasında Stoch penaltıdan yararlanamayınca ev sahibi takım beraberlik şansını yitirse de pozisyonun devamında Sotiris Ninis skora denge getirdi.

Gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmanın 45. dakikasında eski Fenerbahçeli Miroslav Stoch bir kez daha penaltı noktasının arkasına geçti. Stoch, yine kaleciyi geçemedi ve 6. dakika içerisinde kaçırdığı iki penaltı ile erişilmesi güç bir rekora imza attı.
Maçın ilk yarısı 2-2 sona erdi.

2 farkla geriden düşen PAOK'un galibiyet golü 66. dakikada geldi. Dimitrios Salpingidis'in golüyle ev sahibi takım sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Haberin Devamı