Gündem 6 dakikada işyerini boşalttılar

6 dakikada işyerini boşalttılar

Paylaş
6 dakikada işyerini boşalttılar

Biri tezgahtar kızı oyaladı, ikisi kabloları çaldı

Sakarya’nın Erenler ilçesi'nde Toptancılar Çarşısı'nda bulunan inşaat malzemeleri satan işyerine müşteri olarak gelen 3 kişi, işyerinden 25 bin lira değerinde elektrik kablosunu 6 dakika içerisinde çalıp kaçtı. Hırsızlık olayı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Haberin Devamı

Güvenlik kamera kayıtlarına göre işyerine geldiklerinde elektrik kablosu alacaklarını söyleyen 3 kişiden biri burada çalışan tezgahtarı seçeceği malzemeyi göstermek için üst kata çıkartıyor. İşyeri çalışanının ayrılmasıyla, içerde kalan 2 kişi kabloları boşaltmaya başlıyorlar. Sırayla kabloları dışarı çıkartıp araçlarına koyan 2 hırsız şüphelisi işyerindeki güvenlik kamerasını da kayıt etmemesi için kapatmaya çalışıyor. Yaklasık 6 dakika içerisinde işyerinden 25 bin lira değerindeki elektrik kablosunu araçlarına koyan 2 kişi, 3'üncü arkadaşlarının da gelmesiyle araca binip hızla uzaklaşıyor. Hırsızlık olayı ise, işyeri çalışanının daha sonra ürünlerin eksildiğini görmesiyle fark ediliyor.

Polis, eşkallerini belirlediği üç kişinin, hırsızlık amacıyla il dışından Adapazarı’na gelen kişiler olabileceğini ihtimali üzerinde dururken, yakalamak işin çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Alaatin ONUR/ADAPAZARI (Sakarya), (DHA)