Beden Sağlığı 6 yaşındaki Ömer kalp krizine yenik düştü!

6 yaşındaki Ömer kalp krizine yenik düştü!

Paylaş
6 yaşındaki Ömer kalp krizine yenik düştü!

Zonguldak Ereğli'de bir oyun parkında arkadaşlarıyla oynayan 6 yaşındaki Ömer Yıldırım, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Küçük çocuğun dedesinin de aynı gün kalp krizinden hayatını kaybettiği ortaya çıktı

Zonguldak'taki piknik alanında arkadaşlarıyla oynayan 6 yaşındaki Ömer Yıldırım, kaydıraktan kayacağı sırada aniden fenalaştı. Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan küçük çocuk, burada müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Hastanede yapılan ilk incelemede çocuğun kalp krizinden hayatını kaybettiği belirlendi.


DEDESİ DE AYNI GÜN KALP KRİZİ GEÇİRDİ


Öte yandan anne Sibel ile baba Yener Yıldırım’ın olay olduğu sırada, bir süre önce geçirdiği kalp ameliyatı sonrası vefat eden dede İsmail Avşar’ın defin işlemleri için Kestaneci Mahallesi’ndeki mezarlıkta olduğu öğrenildi.


BİR GÜNDE ÇİFTE ACI


Büyük üzüntü duyduklarını ve olayın şokunu hala atlatamadıklarını belirten Ömer Yıldırım’ın dayısı Hakan Avşar, "Babamızı kaybettik. Babamızı mezara daha koymadan yeğenim oyun parkında kaymadan önce kalbi sıkışıyor ve kalp krizinden hayatını kaybediyor. Bir günde çifte acı yaşadık " dedi.

Haberin Devamı