Gündem 60 metreden yuvarlanarak öldü

60 metreden yuvarlanarak öldü

Paylaş
60 metreden yuvarlanarak öldü

Sultangazi'de, bir taş ocağında çalışan kepçe operatörü Emin Kılıç (35), meydana gelen toprak kayması sonucu, kepçesiyle birlikte yaklaşık 60 metre yükseklikten yuvarlandı

Kepçenin içinden fırlayan Emin Kılıç, aşağıya düşen taşların arasında kalarak can verdi. Cebeci Taş Ocakları mevkiindeki, Rol Yapı Taş Ocağı'nda, saat 21.30 sıralarında, iddiaya göre kepçe operatörü olarak çalışan Emin Kılıç, kepçe ile bir anda büyük bir kayaya çarptı.

Haberin Devamı

Çarpmanın etkisiyle yerinden oynayan kaya parçası, yaklaşık 60 metre yükseklikten yuvarlanmaya başladı. Bu sırada da toprak kayması meydana geldi. Toprağın kayması ile birlikte kepçe de yuvarlandı.

Kepçenin içinden fırlayan Emin Kılıç, yaklaşık 60 metre sürüklendikten sonra taşların arasında kalarak hayatını kaybetti. Emin Kılıç'ın cesedi, yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından çıkarılabildi.

Evli ve iki çocuk babası olan Emin Kılıç'ın cesedi, yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılacak. Kazayı duyarak olay yerine gelen Kılıç'ın yakınları, gözyaşı döktü.