Türkiye (Son Dakika) 60 yaşındaki kadın çobana tecavüz

60 yaşındaki kadın çobana tecavüz

Paylaş
60 yaşındaki kadın çobana tecavüz

Şile'de koyun otlatan 60 yaşında bir kadına tecavüz eden arkadaşına gözcülük yaptığı iddiasıyla yargılanan Y.Ç. mahkeme tarafından 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Olayın faili ise henüz yakalanamadı

Şile’de koyunlarını otlatan F.T. (60), köyüne döneceği sırada karşısına çıkan iki kişinin tecavüzüne uğradığını söyleyerek şikayetçi oldu.

Haberin Devamı

Jandarma ekipleri yaptıkları soruşturma sonucu 2 gün sonra olayın failleri olduğu belirlenen Y.Ç., ile İ.B.’yi gözaltına aldı. Olay sırasında alkollü olduğunu söyleyen zanlılar, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Bir süre sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan iki şüpheliye mahkeme tarafından "nitelikli cinsel saldırı" suçundan 10 yıl hapis cezası verildi.

Kararın onanmasının ardından aranmaya başlanan zanlılardan Y.Ç., önceki gün Şile’de gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen Y.Ç.’nin olayda gözcülük yaptığı öğrenildi.

Y.Ç., işlemlerinin tamamlanmasının ardından önce adliyeye daha sonra cezaevine gönderildi. Olayın diğer zanlısı hakkında 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.B.’nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Haberin Devamı

Ali AKSOYER/İSTANBUL, (DHA)