Gündem 600 bin TL'lik aracı bırakıp kaçtı

600 bin TL'lik aracı bırakıp kaçtı

Paylaş
600 bin TL'lik aracı bırakıp kaçtı

Mecidiyeköy'de yeni piyasaya çıkan Porsche otomobiliyle, başka bir otomobile arkadan çarpan sürücü, 600 bin liralık aracını olay yerinde bırakarak kayıplara karıştı

İddiaya göre, 4 kapılı ve üzerindeki plakası bulunmayan Porsche Panamera otomobille, saat 01.30 sıralarında, O-1 Karayolu Mecidiyeköy mevkiinde aşırı hız yapan sürücü, sağ şeritte seyir halindeki Ahmet Çetin’in yönetimdeki 34 D 6520 plakalı Skoda otomobile çarptı.

Savrulan otomobil takla atarak durdu. Bu sırada arkadan gelen 3 otomobil daha kazaya karıştı. Takla atan otomobilde sıkışan sürücü Ahmet Çetin ile yanında bulunan Mehmet Bağcı, Ali Tekin, Uğur Şimşek ve Müslüm İrfan’ı çevredekiler yaralı olarak otomobilden çıkarttı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Ali Tekin, Uğur Şimşek ve Müslüm İrfan Okmeydanı, Ahmet Çetin ve Mehmet Bağcı Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Porsche’de arama yapan polis, ruhsat ve plaka bulamazken, kaçan sürücüyü yakalamak için çalışmalara başladı.

KAÇAN SÜRÜCÜYÜ YAKALAYIN

Kazayı duyunca olay yerine gelen sürücü Ahmet Çetin’in babası İrfan Çetin, oğlu ve arkadaşlarının sağlık durumlarını polislere sordu. Porsche sürücüsünün kaçtığını öğrenen İrfan Çetin, polislere "Çocuklarımızın yaralanmasına neden olan sürücüyü yakalasın" diye bağırdı.

Süleyman KAYA/İSTANBUL (DHA)