Türkiye (Son Dakika) 60'lık şoföre 20'lik sevgili dehşeti

60'lık şoföre 20'lik sevgili dehşeti

Paylaş
60'lık şoföre 20'lik sevgili dehşeti

İzmir Bornova'da 20 yaşındaki İnci Demir, yeni sevgilisi ve 4 arkadaşıyla birlikte yaptığı plan sonrasında daha önce ilişkide olduğu 60 yaşındaki İ.A.'ya şoförlüğünü yaptığı otobüste dehşet yaşattı

İnci Demir, şehirlerarası otobüslerde muavinlik yapan boşandığı eşi aracılığıyla tanıdığı otobüs şoförü İ.A. ile bir süre aşk yaşadı. Evli ve 2 çocuk babası İ.A.’nın İzmir’e geldikçe görüştüğü İnci Demir ile birlikteliği kısa süre önce sona erdi.

Haberin Devamı

YENİ SEVGİLİSİYLE PLAN YAPTI

İlişkinin bitmesinin ardından İnci Demir, bu kez birliktelik yaşadığı 21 yaşındaki Tunç Boy ile birlikte eski sevgilisine tuzak kurdu. Kurdukları planı uygulamaya koyan İnci Demir, ilk olarak İ.A.’yı telefondan arayıp buluşmak istediğini söyledi, ardından da sözleştikleri gibi şoförlük yaptığı otobüste bir araya geldi.

Kısa süren sohbetin ardından İnci Demir’in yanına, sevgilisi Tunç Boy ve 4 arkadaşı geldi. Otobüste İ.A.’nın elini ve ayağını bağlayan 6 kişi, daha sonra döverek işkence yaptı. İ.A.’nın cebindeki 350 TL nakit parayı alan gruptakiler, daha sonra da 10 kredi kartıyla da topam 10 bin TL para çekip harcama yaptı.

7 SAAT SONRA DÖNDÜLER

Olaydan yaklaşık 7 saat sonra otobüse tekrar dönen 6 kişi, ellerini ayaklarını çözdükleri İ.A.’yı polise gitmemesi için de tehdit etti. Yaşadığı korku dolu anların ardından tehdite rağmen bir süre sonra polise giden İ.A.’nın verdiği bilgiler doğrultusunda Gasp Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Ekipler, İnci Demir, sevgilisi Tunç Boy, suç ortakları 38 yaşındaki Engin Sönmez, 25 yaşındaki Niyazi Yardımcı, 23 yaşındaki Burak Sunarday ile 37 yaşındaki Ayçe Önterlikçi’yi gözaltına aldı.

Haberin Devamı

Kredi kartlarıyla bankalardan para çekerken görüntüleri de güvenlik kameralarınca tespit edilen 6 şüpheli, işlemlerin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Taylan YILDIRIM/İZMİR, (DHA)