Türkiye (Son Dakika) 618 kilo esrar ele geçirildi

618 kilo esrar ele geçirildi

Paylaş
618 kilo esrar ele geçirildi

Manisa'da iki operasyonda toplam 618 kilo 870 gram esrar ele geçirilirken, olayla ilgili 6 kişi de gözaltına alındı

Manisa'nın Turgutlu İlçesi’nde polis tarafından düzenlenen birbiriyle bağlantılı iki ayrı operasyonda toplam 618 kilo 870 gram esrar ele geçirilirken, 6 kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı bir ihbar üzerine ilçedeki uyuşturucu ticaretine yönelik soruşturma başlattı. Savcılığın talimatıyla Manisa Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Müdürlüğü ile Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de şüphelileri takibe aldı. Soruşturma kapsamında düzenlenen ilk operasyonda ilçe girişinde durdurulan iki otomobilde yapılan aramada 10 kilo 350 gram esrar ele geçirilirken E.A. (37), F.A. (35) ve H.İ. (44) yakalandı.

Gözaltına alınan 3 şüphelinin Emniyet’teki ifadeleri doğrultusunda soruşturmayı derinleştiren polis, vakit kaybetmeden, ilçedeki uyuşturucu ticaretinin merkezi konumundaki iki çiftlik evine baskın düzenledi. Operasyonda, uyuşturucu sevkiyatına aracılık ettiği belirtilen R.A. (43) ile çiftlik evindeki İ.Y. (47) ve S.Y. (19) gözaltına alındı. Çiftlik evlerinde yapılan aramalarda, çuvallar içindeki 608 kilo 520 gram esrar ele geçirildi. Her iki operasyonda ele geçirilen toplam 610 kilo 870 gram esrara el konulurken, 6 kişi de gözaltına alındı. Emniyet’teki işlemleri tamamlanan şüpheliler bugün adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

DHA