Magazin 62 yaşında yeniden baba oluyor

62 yaşında yeniden baba oluyor

Paylaş
62 yaşında yeniden baba oluyor

Neco, 2 yıl önce evlendiği, kendisinden 25 yaş küçük eşiyle ikinci bebek heyecanını yaşıyor

Pop müziğinin ünlü ismi Neco, iki yıl önce evlenip birlikte Bodrum’a yerleştiği kendisinden 25 yaş küçük İdil Erge ile ikinci kez bebek heyecanı yaşıyor.

Geçen yıl Leyla ismini verdiği bir kız çocuğu sahibi olan ve “İkinci baharımda Allah bana büyük bir sevgi seli yaşattı” diyen Neco’nun eşinin 4 aylık hamile olduğu öğrenildi.

İdil Erge’ye aşık olunca boşandığı Oya Germen’le yaşadığı 33 yıllık evlilikten Ayşe ve Zeynep adında iki kızı olan 62 yaşındaki Neco’nun, 4. çocuğu erkek olacak. Geçen yıl babasına canlı yayında “Baba senin hep kızın oluyor, değil mi?” diye takılan Ayşe Özyılmazel, haberin kendisini mutlu ettiğini söyledi. Özyılmazel, “Evet babam yine baba oluyor. Bu kez bebek erkek, henüz 4 aylık. Duyunca sevindim, babamın mutlu olması beni de mutlu eder” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

‘Annem karışmaz’

Annesinin Oya Germen’in bu konuda nasıl yorum yaptığı konusunda da Özyılmazel, “Annem bu konulara karışmaz. Yorum yapacak bir şey yok. Herkes mutlu olsun annem de, biz de herkesin mutlu olmasını isteriz” diye konuştu.

(Milliyet)