Bilim - Teknoloji 64 GB Zune HD Açıklandı
Paylaş
64 GB Zune HD Açıklandı

Apple ve diğer medya oyantıcı firmalar arasındaki rekabet her zaman için tüketicinin işine yarıyor. İşte iPod'u zorlayacak yeni Zune modeli...

Teknoloji dünyasının en dişli iki şirketi olan Microsoft ve Apple'ın savaşları sürekli değişen yeni ürün cephelerinde devam ediyor. Yazılım, donanım ve tüketici elektroniği konusunda büyük bir rekabet içerisinde olan bu iki firma, bir birlerinin önünü kesmek için hep eş zamnlı dönemlerde benzer ürünleri piyasaya sürüyor.

Haberin Devamı

Tesadüf üzeri basına sızdırıldı Geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkan ve piyasadaki iddialı medya oynatıcılardan biri olan Zune HD,üçüncü nesil iPod Touch'u zorlayacak yeni bir modelle tüketicinin karşısına gelecek. Firmanın henüz resmi bir açıklaması olmasa da, basın ilginç bir yöntemle bu ürünün varlığını örğendi.

Zune HD'nin resmi sitesinde bulunan ama henüz aktif edilmemiş bir fotoğraf, bu ürünün varlığını kanıtladı. Bu sayfanın basıyı basına sızdıran kişi ise şimdilik belli değil. Yeni nesil iPod Touch'la rekabet etmesi beklenen 64 GB'lık Zune HD'nin detayları ise önümüzdeki günlerde açıklanacak. Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.