Yaşam 65 yıllık aşka en güzel hediye

65 yıllık aşka en güzel hediye

Paylaş
65 yıllık aşka en güzel hediye

Denizli'de 84 yaşındaki Efraim Duman, 65 yıllık eşi Rahime Duman'a 14 Şubat Sevgililer Günü öncesinde jest yaptı. Efraim Duman, Hayırseverler Ortaokulu'nun bir sınıfına eşinin adının verilmesi için 100 bin lira bağışta bulundu

Denizli’de Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Servergazi Mahallesi’ne işadamlarının desteğiyle yaptırılacak 24 derslikli Hayırseverler Ortaokulu’na hayırseverlerin desteği sürüyor. 3 milyon liraya tamamlanacak okula 100 bin lira bağışta bulunan hayırseverlere okulun bir sınıfının adı veriliyor. Denizli’de yıllardır oto cam sektöründe faaliyet gösteren ve işlerini oğluna devreden 84 yaşındaki Efraim Duman, 65 yıllık hayat arkadaşı Rahime Duman’a 14 Şubat Sevgililer Günü’nde jest yaparak Hayırseverler Ortaokulu’na 100 bin lira bağışta bulundu.

Denizli Valiliği’nde düzenlenen bağış protokolü imzaladı. Protokole, hayırsever Efraim Duman oğlu Yurdal Duman ile Vali Şükrü Kocatepe imza attı. Törene, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile hayırsever Duman’ın torunu Ender Duman katıldı. İmzaların atılmasının ardından Vali Şükrü Kocatepe, hayırsever işadamına katkısı için teşekkür edip, Efraim Duman’ın eşini sürpriz yapmak istediği için imza törenine getirmediğini söyledi.

Hayırsever işadamının oğlu Yurdal Duman ise babasının annesine Sevgililer Günü’nde jest yapmak istediğini belirterek, "Babam 65 yıllık hayat arkadaşı olan anneme bir jest yapmak istedi. Yaptırılacak okulun bir sınıfına annemin ismi verilecek. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde bu bağışı yapmak istedik. Bu talebimizi kabul ettiği için Valimize ve İl Milli Eğitim Müdürü’ne teşekkür ediyoruz. Bunlar bizim toplumsal görevlerimiz" diye konuştu. Hayırsever işadamı Efraim Duman da 65 yıllık hayat arkadaşına adının yaşayacağı bir hediye vermek ve eğitime katkıda bulunmak istediğini söyledi.

Osman Nuri BOYACI/DENİZLİ, (DHA)

Haberin Devamı