Gündem 66'lık rektöre Beckham saçı

66'lık rektöre Beckham saçı

Paylaş
66'lık rektöre Beckham saçı

Trakya Üniversitesi Rektörü 66 yaşındaki Prof.Dr. Enver Duran'ın yeni saç modeli, dünyaca ünlü İngiliz futbolcu David Beckham'a benzetildi

Edirne Belediye Meclisi, 2 Şubat’ta yapılan toplantıda ulaşım ücretlerine zam yaptı. Şehiriçi ulaşımda kısa hatlar öğrenci bileti 75 kuruş, tam bilet 1 lira olarak uygulanırken, 8 Şubat’ta yürürlüğe giren zamlı tarife ardından fiyatlar kent kart kullanıcılarına 25 kuruş, kullanmayanlar için ise, 50 kuruş birden arttı.

Bu zam, öğrencileri tepkisine neden oldu. Öğrenciler çok sayıda eylem yaparken, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’yi protesto etti. Yapılan zam nedeniyle Belediye ile Rektörlük arasında gerginlik çıktığı yönünde basında yer alan haberlerin üzerine Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Enver Duran, Belediye meclis salonunda birlikte basın toplantısı düzenledi.

Trakya Üniversitesi ile Edirne Belediyesi arasında hiç bir sorun bulunmadığını belirten Sedefçi, "Üniversite ile belediye arasında sanki bir sürtüşme, kavga varmış gibi bir görüntü ortaya konmuştur bazı insanlarca. Bunun böyle olmadığını, Rektörümüzle birlikte basın toplantı yaparak göstermek istedik" dedi.

Prof. Dr. Enver Duran ise Edirne’nin, belediye, üniversitesi, halkı ve sivil toplum örgütleriyle bir bütün olduğunu belirtti. Belediye ile üniversite arasında negatif bir şeyin oladığnı söyledi.

Toplantıda, evli ve 2 çocuk babası Rektör Prof.Dr. Enver Duran’ın yeni saç modeli dikkat çekti. Şık giyimi ve bakımlı hali ile her zaman dikkat çeken Rektör Prof.Dr. Duran, saçlarını iki yandan ortaya taraması, İngiliz futbolcu David Beckham’ın saç modeline benzetildi.

Fırat KESKİNKILIÇ-Engin ÖZMEN/DHA