Spor 69 bin kişi ile seyirci rekoru gelebilir

69 bin kişi ile seyirci rekoru gelebilir

Paylaş
69 bin kişi ile seyirci rekoru gelebilir

Beşiktaş, Club Brugge maçı için çıkan son biletlerin satışı ile rekor peşinde

Beşiktaş ile Club Brugge arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi 3.turu için satışa çıkan ekstra biletlerle birlikte satılan bilet sayısı 69 bine ulaşmak üzere.

Club Brugge karşılaşmasında, rakip takım taraftarları için ayrılan Güney Kale Arkası Tribünü biletlerinden Club Brugge'ün kullanmadığı koltuklar, Beşiktaş sponsorları tarafından kullanılmayan Kuzey, Güney, Doğu ve Batı tribünün biletleri, bugün saat 12:00'de satışa sunuldu. Biletlere yoğun ilgi gösteren taraftarlar internet üzerinden ve satış noktalarından biletlerini almaya devam ediyor.

Siyah beyazlı taraftarlar bilet kuyruğunda beklerken tezahüratlar yapmayı da ihmal etmedi. Uzun bekleyişler sonrası biletini alan taraftarlar çok sevinçli olduklarını ve C.Brugge' mutlaka eleyeceklerini söylerken bir Trabzonspor taraftarı da Beşiktaş'a destek olmak için maça gideceğini belirtti.

69 bin kişi ile seyirci rekoru gelebilir

Bugün satışa sunulan 4200 biletin de bitmesinden sonra Perşembe akşamı Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki maç için resmi olarak toplam 69.076 bilet satılmış olunacak.

Bu sayı aynı zamanda (UEFA tarafından tescil edildiği anda) yeni bir seyirci rekoru anlamını da taşıyor. Şu andaki UEFA tarafından tescilli seyirci rekoru 23 Şubat 2012'de oynanan Manchester United - Ajax maçında 67.328 kişi olarak belirlenmişti.

Siyah beyazlı taraftarlar maç gününe kadar kalan sınırlı sayıdaki biletleri de tüketmeleri halinde UEFA Avrupa Ligi'nin en yüksek seyircili maç rekorunu da eline geçirercek ve desibel rekorundan sonra ikinci bir rekorun daha sahibi olacak.

DHA

Haberin Devamı