Gündem 7 aylık hamile eşe inanılmaz vahşet

7 aylık hamile eşe inanılmaz vahşet

Paylaş
7 aylık hamile eşe inanılmaz vahşet

Dövdüğü için kendisini şikayet eden eşinin burnunu ve kulaklarını kesti

Bingöl'ün Genç İlçesi'nde kasaplık yapan 35 yaşındaki Giyasettin K., dövdüğü için kendisini jandarmaya şikayet eden 7 aylık hamile eşi 27 yaşındaki Aysun K.'ya inanılmaz işkenceler uyguladı. Öfkeli Giyasettin K., Sir Deresi kıyısına götürdüğü eşi Aysun'u önce başını buz gibi suya defalarca sokup çıkardı, ardından iki kulağını ve burnunu kesti. Giyasettin K., perişan haldeki hamile eşini Devlet Hastanesi'nin kapısına bırakıp kaçtı. Elazığ'a götürülen genç kadın burada sezaryenle 4'üncü çocuğunu dünyaya getirirken, kulakları dikildi, burnuna operasyon yapıldı.

Haberin Devamı

Genç'te kasaplık yapan ve 3 engelli çocuğu bulunan Giyasettin K., sürekli şiddet uygulayıp, dövdüğü eşi Aysun K. tarafından 3 ay önce İl Jandarma Merkez Karakol Komutanlığı'na şikayet edildi. Şikayetin ardından gözaltına alınan Gıyasettin K., çıkarıldığı mahkeme tarafından eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle tutuklanıp 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Geçen hafta cezaevinden çıkan Gıyasettin K., cumartesi günü eşini alıp bir kamyonetle ilçe yakınlarında, Sir Deresi kıyısına götürdü. “Sen beni nasıl şikayet edersin? Senin yüzünden cezaevine girdim” deyip Aysun K.'yı yere yatırıp başını defalarca derenin buz gibi sularına sokup çıkarttı. Öfkesi dinmeyen Giyasettin K., daha sonra 7 aylık hamile eşinin kulaklarını ve burnunu bıçakla kesti. Kanlar içinde kıvranan hamile eşini daha sonra yine kamyonetle Genç Devlet Hastanesi kapısına getiren Giyasettin K., burada araçtan atıp ortadan kayboldu.

Haberin Devamı

İlk müdahalesi burada yapılan Aysun K.'nın bir kulağının tamamen kesildiği, diğerinin de yarım kesildiğini belirledi. Hemen harekete geçen jandarma ekipleri, kopan kulak parçasını bulup hastaneye getirdi. Perişen haldeki Aysun K., kopan parçayla birlikte önce Bingöl'e, ardından Elazığ Fırat Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Elazığ'da Aysun K.'nın kulakları yerine dikilirken, kopan burnunun parçası bulunmadığı için vücudunun diğer bölgelerinden alınan parçalarla burası onarıldı. Ardından Aysun K., yaşadığı stresle doğum sancıları çekmeye başladı. 3 çocuk annesi genç kadın, sezaryenle kız bebeğini dünyaya getirdi. Hastanede tadavisi süren Aysun K. ile bebeğinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Bu arada jandarma tarafından yakalanıp gözaltına alınan Gıyasettin K. ise sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanıp cezaevine konuldu.

Bingöl Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Kaya, ailenin çocuklarının durumlarının incelendiğini ve 3 engelli çocuğa sahip çıkacaklarını söyledi.



Şahismail GEZİCİ- Adil ÖNAL/ELAZIĞ, BİNGÖL, (DHA)