Dünya 7 işadamına ormanda infaz

7 işadamına ormanda infaz

Paylaş
7 işadamına ormanda infaz

Rusya'nın Buryatia bölgesinde 30 Ocak günü iş seyahatine çıkan 7 iş adamının cesedi dün gece ormanlık bir alanda bulundu

Buryatia bölgesindeki Zakamensk kentindeki 7 iş adamı bir iş gezisi için 30 Ocak günü İrkutsk kentine doğru hareket etti, ancak iş adamalarından düne kadar haber alamayan ailelerinin polise başvurusu üzerine 7 iş adamının önce bıçaklandığı, arkasından da silahla vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Rusya Genel Savcılık Soruşturma Komitesi tarafından yapılan açıklamada, "7 iş adamının cesedi Zakamensk kentine 180 kilometre uzaktaki ormanlık alanda dün gece bulundu. Cesetler ana yola 300 metre uzaklıkta bir yerdeydi" denildi.

HEPSİ İŞ SEYAHATİNE ÇIKMIŞ

Tüm iş adamlarının da iş seyahati için kentten ayrıldıkları belirtilen açıklamada, öldürülenlerden 5’inin kadın olduğu kaydedildi.

Rus basını da, esrarengiz cinayet olayını sayfalarına taşırken, iş adamlarının, yanlarında yüklü para olduğunu zanneden bir çetenin saldırısına uğramış olabileceğini, tüm iş adamlarının önce bıçaklanmasının da işkenceyle paraların yerini söyletme girişimi olabileceğine dikkat çektiler.

Haberin Devamı