Magazin 7 kıtanın güzelleri bu teknede

7 kıtanın güzelleri bu teknede

Paylaş
7 kıtanın güzelleri bu teknede

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 3 Ekim'de düzenlenecek Miss 7 Continents (7 Kıtanın Güzeli) yarışmasına katılmak üzere gelen 20 güzel, ilk gün cennet koylarda tekne turuna çıkıp yarışma öncesinde stres attı

Miss 7 Continents yarışmasına katılacak güzeller yarışmanın yapılacağı Bodrum'da kampa alındı. Dün (Salı) Bodrum’a gelen güzeller ayaklarının tozuyla "Yaralı Ceylan" isimli 25 metrelik ahşap yatla yeşilin maviyle buluştuğu cennet koylarda tura çıktı.

Haberin Devamı

Yarışma öncesinde stres atan güzeller, teknede bol bol poz verdi. Gangnam Style başta olmak üzere çalan pek çok hareketli yabancı müzik eşliğinde gönüllerince dans eden güzeller, eğlenceli vakit geçirdi.

Türkiye’yi Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencisi 25 yaşındaki Milaslı Özge Yüksel’in temsil edeceği yarışmanın organizatörü Ermeni uyruklu Marine Tunyan "5 yıldır Bodrum’da düzenlediğimiz yarışmada bu yıl birinci olacak güzel Malezya’da yapılacak dünya finalinde yarışmaya hak kazanacak. Güzeller Bodrum’un çeşitli koy ve tarihi mekanlarında çekim yapacak ve dünyaca ünlü moda dergi ve televizyonlarında bu görüntüler yayınlanacak, bu nedenle Bodrum koylarını ısıtan güzeller ilçenin tanımına da önemli katkıda bulunacak" dedi.

Haberin Devamı

TÜRK GÜZEL İDDİALI

Yarışmada Türkiye’yi temsil edecek olan Özge Yüksel, profesyonel olarak modellik yaptığını ve uluslararası markalarla çalışmaya başladığını belirtip "Amacım iddiamı bu yarışmadada sürdürmek. Çok daha iyi bir model olmak istiyorum. Bu nedenle elimden geleni yapacağım. Tabii ki çok heyecanlıyım" dedi.

Yaşar ANTER/ BODRUM (Muğla), (DHA)